Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Cookies με γεύση καρύδας και λευκή σοκολάτα!

Υλικά

  • 250 γρ. τριμμένη καρύδα
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 2 αβγά μόνο τα ασπράδια
  • 200 γρ. λευκή σοκολάτα λιωμένη σε μπεν μαρί
  • 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 C
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Στη συνέχεια σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί . Το μίγμα δε θα είναι πολύ πηχτό, αλλά δεν μας πειράζει.
Παίρνουμε με το χέρι μας δόσεις στο μέγεθος ενός καρυδιού και τις σφίγγουμε καλά στα χέρια μας, ώστε να σχηματιστούν μπαλίτσες.
Τοποθετούμε τα cookies ένα ένα σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Προσέχουμε τα cookies να έχουν απόσταση μεταξύ τους, γιατί στη διάρκεια το ψησίματος θα απλώσουν αρκετά.
Τα ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά στους 160C.
Πηγή: cookbox