25 Φεβρουαρίου 2018

Κωνσταντίνου: «Δεν θα παίξει Ευρώπη την επόμενη χρονιά ο Παναθηναϊκός»


Ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, καθώς όπως ξεκαθάρισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν είναι δυνατό να προλάβει ο σύλλογος της ημερομηνίες της UEFA.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε με δηλώσεις του στο
συνδρομητικό κανάλι της NOVA ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση από υποψήφιο αγοραστή για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου, οπότε σε τέτοια περίπτωση αυτός που θα συνεχίσει να βάζει χρήματα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.
«Νομίζω δεν προλαβαίνει ο Παναθηναϊκός. Σίγουρα δεν θα παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Έχει ένα περιθώριο αν γίνουν οι διακανονισμοί και τέλη Μαρτίου να χαριστεί η ποινή.
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βγει πέμπτος για να εκτίσει την ποινή. Ο Παναθηναϊκός θέλει να τερματίζει όσο πιο ψηλά γίνεται, πρέπει να βγούμε πέμπτοι και να εκτίσουμε από τώρα την ποινή», επισήμανε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων», ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι παίκτες.
«Τους είπα ότι δεν νομίζω πως πρέπει να βγει αυτή τη στιγμή η ανακοίνωση, είμαστε 23 κ όχι 28 του μήνα για να πείτε ότι μας κοροϊδέψατε κτλ. Το έχουμε προγραμματίσει το θέμα των πληρωμών, μου είπαν πως θα το ξανασυζητήσουν για να τους απαντήσω εγώ πως "είναι απόφασή σας και έχετε απόλυτο δίκιο. Πριν φύγω από το Κορωπί βγήκε η ανακοίνωση.
Θα πάρουν το 60% από το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου και θα πάρουν τα λεφτά από τους Άραβες, θα έπρεπε ήδη βέβαια να έχει γίνει αυτό.
Θα πάρουν έναντι του Δεκεμβρίου και θα τους πω πότε θα εξοφληθούν και τον Δεκέμβρη. Αυτό τους είπα και συμφώνησαν. Η επόμενη δόση θα πάει Μάρτιο με αρχές Απριλίου. Είναι θέμα Γιάννη Αλαφούζου, αυτό που ξέρω είναι πως υπήρχε πρόβλημα ρευστότητας. Αυτό καλύτερα το ξέρει ο Γιάννης Αλαφούζος».
Επίσης διέψευσε τα σενάρια του ελληνικού Τύπου για ενδιαφέρον ξένων επενδυτών: «Μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά που γράφονται. Η πληροφορία μου είναι πως ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, που μπορεί τώρα να βάλει τα χρήματα αυτά που θα βάλουν τα πράγματα σε μια φυσιολογική ροή».
Για το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο σχολίασε: «Μίλησα με τον Μαρίνο πριν από τρεις μέρες και χθες. Θα του πούμε το πλάνο του Παναθηναϊκού, ποιο είναι, θα το επιβεβαιώσω μέχρι τα μέσα Μαρτίου, να περάσει από το ΔΣ, να το εγκρίνει ο μεγαλομέτοχος και στη συνέχεια θα το πω στον Μαρίνο και είναι δικό του θέμα το τι θα κάνει. Θα είναι μια ομάδα του Μαρίνου, όπως έχει φτιάξει τέτοιες ομάδες στο παρελθόν, στον Πλατανιά, στον Εργοτέλη, στον Πανιώνιο.»
Κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ: «Εάν δεν υπάρξει ενότητα από όλες τις πλευρές, ιδιοκτήτη, διοίκησης, προπονητικού τιμ, φιλάθλων και εργαζομένων ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προχωρήσει.
Να βάλουν όλοι πάνω από τον εαυτό τους τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν πολλές ιδέες αλλά για την πραγματοποίησή τους πρέπει να γίνουν πράξεις».   naftemporiki.gr