Αρνάκι στη λαδόκολα

ΥΛΙΚΑ
1 μπούτι ή χεράκι
5-6 σκελίδες σκόρδο
Κομματάκια κεφαλογραβιέρας πικάντικη ή καπνιστό ρεγγάτο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο βούτυρο

1 - 2  λαδόκολες μεγάλες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αγοράζουμε ένα μπουτάκι ή χεράκι ολόκληρο και του λέμε του χασάπη μας, να μας το χωρίσει σε μερίδες χωρίς να ξεχωρίσει τα κομμάτια.
Τώρα στο σπίτι μας, το πλένουμε και το αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν τα νερά του.
Με ένα μαχαίρι κάνουμε τρυπούλες στο κρέας και βάζουμε στην ίδια τρύπα τυρί και σκόρδο. Κάνουμε αρκετές τρύπες, όσο πιο πολλές τρύπες κάνουμε με την γέμιση , τόσο πιο νόστιμο θα γίνει.
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και ρίχνουμε την ρίγανη και την Φυτίνη. ΄Επειτα με τα χέρια μας τρίβουμε το κρέας να πάει παντού. Θέλει καλό τρίψιμο.
Το τοποθετούμε πάνω στην λαδόκολλα, και το κάνουμε πακέτο. Μπορεί να χρειαστεί και 2η λαδόκολλα. Ανάλογα πόσο μεγάλο είναι το κομμάτι του κρέατος.
Το τοποθετούμε στο ταψί μας και ραντίζουμε με λίγο νεράκι.
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 2 ώρες οπωσδήποτε.
Το σερβίρουμε με την λαδόκολα.

koyzinopagida.blogspot.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Ο νέος «Μεγάλος Αδελφός» της ΕΥΠ που ακούει τα πάντα

Επιδοτήσεις ρεύματος – Εκτός η γκαρσονιέρα του φοιτητή, εντός η βίλα της Εκάλης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων