Πανακότα με μαρμελάδα φράουλα.Εύκολο επιδόρπιο

Υλικά για 6 άτομα

  • 1 ½ λίτρο κρέμα γάλακτος
  • 140 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 6 φύλλα ζελατίνας
  • μαρμελάδα φράουλας

Εκτέλεση

  1. Βάζετε αρχικά τη ζελατίνα σε κρύο νερό.
  2. Ζεσταίνετε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος, διαλύετε τη ζάχαρη και το μέλι στην κρέμα και περιμένετε μερικά λεπτά να βγει το άρωμα από το μέλι.
  3. Όσο η κρέμα είναι ακόμα ζεστή, διαλύετε μέσα της τα στραγγισμένα φύλλα ζελατίνας.
  4. Ύστερα βάζετε την κρέμα σε ποτήρια ή σε μπολάκια.
  5. Την αφήνετε 4 ώρες στο ψυγείο για να πήξει.
  6. Προτού σερβίρετε, βάζετε στην επιφάνεια κάθε ποτηριού μαρμελάδα φράουλας.                    www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές ενέργειας στην Ευρώπη...

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων