Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρες το κουμπί κάθε ζωδίου και κάνε την επικοινωνία σας ακόμα καλύτερη!

Ψάχνεις να βρεις τον τρόπο για να έχεις μία όμορφη επικοινωνία με το άτομο που έχεις σχέση ή απλά σε ενδιαφέρει; Αισθάνεσαι σαν να δένεται η γλώσσα σου κόμπος, κάθε φορά που συναντιέστε, μπερδεύεις τα λόγια σου και παραμένεις στη σιωπή, γιατί κομπλάρεις ή δεν βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσεις τις σκέψεις σου;
Πολλές φορές λέτε το ίδιο πράγμα, με διαφορετικά όμως λόγια και γίνονται μεταξύ σας παρεξηγήσεις;

Η επικοινωνία είναι πολύ βασικό στοιχείο σε μία σχέση και σίγουρα θα σου έχει τύχει κάποια στιγμή, ενώ εκτιμάς και έχεις αισθήματα για έναν άνθρωπο, να μην μπορείς να έχεις μαζί του μία καλή επικοινωνία. Πριν καταθέσεις τα όπλα και πεις “δεν ταιριάζουμε”, εφάρμοσε μερικά αστρολογικά μυστικά, τα οποία θα σε βοηθήσουν να βρεις το “κουμπί” του ατόμου που σε ενδιαφέρει με βάση το ζώδιό του, προκειμένου να κάνεις μαζί του την επικοινωνία σας καλύτερη!


ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι σαν ένα μικρό παιδί, που δεν πρόκειται ποτέ του να ωριμάσει! Η επικοινωνία μαζί του μπορεί να σου δημιουργήσει πολλές φορές εκνευρισμό, είτε επειδή πετά από το ένα θέμα στο άλλο, είτε επειδή λέει πολλά που αργότερα ξεχνά, αλλά προπάντων επειδή είναι και αρκετά αθυρόστομος ή δεν έχει τακτ. Για να μπορέσεις να βρεις το “κουμπί” του και για να λειτουργείς πιο άνετα μαζί του στις επικοινωνίες σας, προσέγγισέ τον άμεσα, χωρίς υπεκφυγές, πες αυτό που θέλεις να του πεις ευθέως, δίχως ντροπές και δισταγμούς. Ο Κριός θέλει να ακούει αλήθειες και του αρέσει όταν οι άνθρωποι γύρω του μπαίνουν κατευθείαν στο “ψητό” όσων έχουν να πουν. Επιπλέον θυμήσου το εξής: Αν δεν μπορείς να πεις αλήθειες, καλύτερα μην πεις τίποτα…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν λέει πολλές κουβέντες, όμως όταν μιλήσει, θα δηλώσει ευθέως τη θέση του και δεν θα σου δώσει τα περιθώρια, ούτε να τον αμφισβητήσεις, αλλά ούτε και να τον κάνεις να αλλάξει άποψη. Αυτός είναι και ο πιο σπουδαίος λόγος, για τον οποίο μπορεί κάποιες στιγμές να σου δημιουργεί “μπλοκάρισμα” και να μην ξέρεις πώς να τον κουμαντάρεις επικοινωνιακά! Για να καταφέρεις να κάνεις πιο ανάλαφρη την κουβέντα μαζί του, αρκεί να του μιλήσεις γλυκά, με καλούς τρόπους, να τον πιάσεις στο φιλότιμο και να χρησιμοποιήσεις υποκοριστικά (αγαπουλινάκι, γλυκουλίνι και… τα σχετικά)! Όλα αυτά θα κεντρίσουν θετικά την προσοχή του Ταύρου και θα αφεθεί στην κουβέντα σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λάτρης της επικοινωνίας είναι ο Δίδυμος, όμως πολλές φορές με τον τρόπο του παριστάνει τον “ξερόλα” και αυτή είναι και η βασική αιτία, που πολλές φορές μπορεί να “μαγκωθείς” από φόβο τί θα σου απαντήσει… Καταρχήν, νιώσε άνετα μαζί του και θυμήσου ότι ο Δίδυμος θέλει πάντα να ακούει την άποψή σου, του αρέσει ακόμα και να υπάρχει αντίλογος… Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να έχεις επιχειρήματα σε καθετί που θα του συζητήσεις. Αν θέλεις να χαλαρώσεις το κλίμα μεταξύ σας, αρκεί να έχεις χιούμορ και να κάνεις κάποιο έξυπνο, διασκεδαστικό σχόλιο, που θα τον κάνει να γελάσει… Με το χιούμορ μπορείς αμέσως να κερδίσεις την προσοχή ενός Δίδυμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος όταν δεν έχει πολύ μεγάλη οικειότητα, είναι αρκετά συγκρατημένος αλλά και ντροπαλός στην επικοινωνία του. Επομένως, στο ξεκίνημα της γνωριμίας/σχέσης σας, εσύ είσαι που πρέπει να παίξεις “μπάλα”, προκειμένου να τον βοηθήσεις να σου ανοιχτεί περισσότερο… Ακόμα και στην πορεία της σχέσης σας, όταν περνάτε δύσκολες στιγμές, εσύ πρέπει να φροντίζεις να τον ηρεμείς, για να αφήνεται στην επικοινωνία σας με τρόπο άνετο! Τί πρέπει να κάνεις; Να του αγγίζεις τις ευαίσθητες χορδές του, με λίγα λόγια να επικοινωνείς με τρόπο εκφραστικό, αλλά και συναισθηματικό! Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, δείξε του το ενδιαφέρον σου, προτίμησε να του τηλεφωνήσεις, παρά να του στείλεις ένα γραπτό μήνυμα και απόδειξέ του ότι νοιάζεσαι!

ΛΕΩΝ

Ο πληθωρικός, αλλά και υπερβολικός στις εκφράσεις του Λέοντας, θέλει οι επικοινωνίες του να είναι διασκεδαστικές, αυθόρμητες, να βγάζουν γέλιο, να έχουν με λίγα λόγια κέφι, χαρά και αισιοδοξία. Ένας Λέοντας δεν αντέχει την μιζέρια, την μουρμούρα και τις “βαριές” συζητήσεις, που δεν καταλήγουν πουθενά! Σε κάθε επικοινωνία σου με το Λιοντάρι, λοιπόν, θα πρέπει να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου, δίνοντας του συχνά επαίνους και κομπλιμέντα, που τόσο πολύ του αρέσουν και τον κάνουν να αφήνεται περισσότερο στην επικοινωνία σας… Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις, είναι να του πας κόντρα ή να προσπαθήσεις να μειώσεις την άποψή του, προκειμένου να περάσεις τα δικά σου μηνύματα. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχεις δυσάρεστα αποτελέσματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι αρκετά σφιγμένος στην επικοινωνία του, μέχρι να πάρει τον αέρα του και να σε γνωρίσει λίγο καλύτερα. Αν και πολλές φορές μπορεί να σε “μπλοκάρει”, επειδή είναι πολύ παρατηρητικός αλλά δεν λέει και πολλές κουβέντες, εσύ από την πλευρά σου θα πρέπει να τον παρακινήσεις να σου ανοιχτεί! Πώς θα το κάνεις αυτό; Μίλα μαζί του με σοβαρότητα, δείξε του ότι έχεις άποψη, υποστήριξε τις ιδέες σου και χρησιμοποίησε όμορφο λεξιλόγιο. Να θυμάσαι πως ο Παρθένος, όταν μιλάς, δίνει πολύ μεγάλη προσοχή όχι μόνο στις λέξεις σου, αλλά και στις εκφράσεις και στις χειρονομίες σου… Μην πάρεις το θάρρος να αποκτήσεις αμέσως οικειότητα, εκφράζοντας ή ρωτώντας πιο προσωπικά πράγματα. Άφησε το χρόνο προκειμένου να αναπτυχθεί μία αμοιβαία εμπιστοσύνη!

ΖΥΓΟΣ

Ο ευχάριστος και γλυκομίλητος Ζυγός, είναι ένα άτομο αυθόρμητο στις επικοινωνίες του, απλά έχει το ελάττωμα να πετά από το ένα θέμα στο άλλο ή να μην συγκεντρώνεται πολύ στην κουβέντα σας. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσεις και δεν θα ξέρεις με ποιο τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί του! Προσπάθησε σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου μαζί του, να του συμπεριφέρεσαι με τρόπο άνετο, διπλωματικό και ευγενικό… Θυμήσου ότι δεν αντέχει τις φωνές, τις άσχημες εκφράσεις, αλλά και τα τελεσίγραφα. Δείξε του σεβασμό, απεύθυνέ του το λόγο και εκτός από ένα γλυκό παιχνίδι με τα λόγια, φρόντισε όταν του μιλάς, να κάνεις παιχνίδι και με τα μάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αναμενόμενο να δυσκολεύεσαι και να μην βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνήσεις με έναν Σκορπιό! Τις περισσότερες φορές είναι σαν να περνάει από σκάνερ την κάθε λέξη και την κάθε έκφρασή σου, προκειμένου να καταλάβει αν του λες αλήθεια. Για τον Σκορπιό λοιπόν, είναι απαραίτητο να δημιουργείται ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης στις επικοινωνίες του και για να το πετύχεις αυτό, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και προπάντων να έχεις απόλυτη ειλικρίνεια σε κάθε συζήτηση μαζί του! Μίλα του για τα συναισθήματά σου, άνοιξε την καρδιά σου, μοιράσου μαζί του τόσο τις σοβαρές όσο και τις ασήμαντες σκέψεις του, δείχνοντάς του ότι είναι ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και στο οποίο στηρίζεσαι… Το ίδιο θα κάνει και εκείνος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να σου φαίνεται επιπόλαιος ή ασταθής, στην πραγματικότητα όμως είναι ένα άτομο που έχει γνώσεις, εξυπνάδα και ευστροφία και θέλει κάθε επικοινωνία του να είναι ουσιαστική. Το πρόβλημα με τον Τοξότη είναι ότι βαριέται πάρα πολύ εύκολα… Όταν λοιπόν μιλάς μαζί του, δεν θα πρέπει να κολλάς στις λεπτομέρειες, χρησιμοποιώντας “σάλτσες” στο λόγο σου, απλά και μόνο για να τον εντυπωσιάσεις. Ο Τοξότης στέκεται στην ουσία και δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Του αρέσουν πολύ τα έξυπνα σχόλια και οι ατάκες, ενώ είναι δεκτικός και στις σωστές συμβουλές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα νιώθεις ένα σφίξιμο στο στομάχι κάθε φορά που είναι να συζητήσεις με έναν Αιγόκερω, και είναι λογικό, γιατί τουλάχιστον στα αρχικά στάδια της γνωριμίας ή της σχέσης σας, είναι σαν να υψώνει έναν προστατευτικό τοίχο, τον οποίο δεν μπορείς εύκολα να γκρεμίσεις… Ο Αιγόκερως δεν μένει ποτέ στα λόγια, δεν εντυπωσιάζεται με αυτά που θα του πεις, η ουσία στην επικοινωνία μαζί του κρύβεται στο εξής: Κατά πόσο θα καταφέρεις να του αποδείξεις με τις πράξεις σου, όλα όσα έχεις κουβεντιάσει μαζί του! Για το λόγο αυτό, καλύτερα και εσύ από την πλευρά σου να λειτουργείς μετρημένα στα λόγια σου, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς ποιες είναι και οι δικές σου προθέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κομπιάζεις ή να αγχώνεσαι στην επικοινωνία σου με έναν Υδροχόο! Είναι ένα άτομο φιλελεύθερο, ανοιχτό σε όλες τις απόψεις και διαθέσιμο πάντα για κουβέντα, αλλά και ανάλυση! Το μόνο που δεν αντέχει ένας Υδροχόος είναι τις παλιομοδίτικες απόψεις και τους στενόμυαλους ανθρώπους… Σε κάθε περίπτωση όμως, εσύ πρέπει να εκφράζεσαι ελεύθερα απέναντί του, σαν να τον ξέρεις χρόνια, παραθέτοντας τις απόψεις σου, χωρίς όμως να προσπαθείς να του επιβάλεις να συμφωνήσει με όσα εσύ του λες. Για να τον “κερδίσεις”, αρκεί να του κάνεις ξαφνικές εκπλήξεις στην επικοινωνία σας. Αυτό είναι κάτι που του αρέσει πολύ!

ΙΧΘΥΕΣ

Σίγουρα έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο ιδιαίτερο, διαφορετικό από τα υπόλοιπα άτομα που έχεις γνωρίσει και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχεις αντιληφθεί ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι απέναντί του με “λεπτότητα”! Στην επικοινωνία μαζί του, δείξε ενδιαφέρον και προσοχή στα λόγια του, δήλωσέ του ότι τον νιώθεις, ότι τον καταλαβαίνεις, για να του δώσεις το περιθώριο να σου ανοιχτεί περισσότερο! Μην κολλάς σε κάθε του λέξη προσπαθώντας να βγάλεις νόημα, γιατί θα μπλεχτείς ακόμα περισσότερο… Χρησιμοποίησε τρυφερό λόγο και “παίξε” με το μυαλό του, με ρομαντικό τρόπο!

Πηγή: myastro.gr

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

SOCIAL MEDIA POSTS

Αναλαμβανω την Διαχειριση Social Media εταιρειων και μικρων επιχειρησεων.
I UNDERTAKE THE MANAGEMENT OF SOCIAL MEDIA OF COMPANIES AND SMALL BUSINESSES.


EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κλέλια Ρένεση για Νέα Σμύρνη: «Μαζέψτε τα μαντρόσκυλα και σκύψτε το κεφάλι»

Η Κλέλια Ρένεση έχει αποδείξει επαλειμμένα πως είναι από τα δημόσια πρόσωπα που δε διστάζει να πει την άποψή της και συχνά παίρνει θέση για βασικά θέματα που αφορούν την κοινωνία εκφράζοντας τις σκέψεις της με αρκετά αιχμηρό τρόπο. Αφορμή για το νέο δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού στάθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον κοροναϊό, οι παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τα πρόσφατα επεισόδια αστυνομικής βία στη Νέα Σμύρνη.

Οι ΗΠΑ κατασκόπευαν τη Μέρκελ με τη βοήθεια της Δανίας, σύμφωνα με έκθεση

Οι μυστικές υπηρεσίες της Δανίας βοήθησαν τις ΗΠΑ να κατασκοπεύσει Ευρωπαίους πολιτικούς, όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κατά την περίοδο από το 2021 μέχρι το 2014, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Αναλυτικότερα, η Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (FE) της Δανίας συνεργάστηκε με την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) για τη συλλογή πληροφοριών, σύμφωνα με έκθεση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα Danmark

Καταναλωτές: Η πανδημία άλλαξε για πάντα αγορές και πληρωμές

Η πανδημία αποτέλεσε καταλύτη για μία σειρά από αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, σε ό,τι αφορά τόσο τις αγορές όσο και τις πληρωμές. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι η «μη επαφή» ήρθε για να μείνει. Από τη μια το 50% των καταναλωτών θα συνεχίσει να ψωνίζει online μόδα, όπως αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποίησε η μηχανή αναζήτησης καταστημάτων μόδας GLAMI, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 4.000 απαντήσεις, ενώ από την άλλη, το 93% των συναλλαγών με κάρτες πληρωμών σε φυσικό κατάστημα γίνονται πλέον ανέπαφα, σύμφωνα με την Mastercard.

Με δέλεαρ τα υψηλά ενοίκια καλύπτονται με πάνελ 1.500 στρέμματα στον Δρυμό

Με «δέλεαρ» την προσφορά υψηλών τιµηµάτων για ετήσιο ενοίκιο που ανέρχονται στα 200 ευρώ το στρέµµα για συµβάσεις 25ετίας , µεσίτες οι οποίοι δρουν για λογαριασµό επενδυτών, «αλωνίζουν» την περιοχή και έχουν πείσει κυρίως ετεροαπασχολούµενους αγρότες κατόχους γης να π αραχωρήσουν τα χωράφια τους για να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά .

Νέες αντικειμενικές αξίες Ανατροπές στην κτηματαγορά και τους φόρους ακινήτων

«Φωτιά» στον χάρτη της κτηματαγοράς αναμένεται να βάλουν οι νέες αντικειμενικές αξίες. Τα αποκαλυπτήρια των νέων τιμών που θα αποκτήσουν τα ακίνητα σε 13.808 περιοχές σε όλη τη χώρα θα γίνουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα να προαναγγέλλει αυξήσεις στις αντικειμενικές ακόμη και κατά 40%. Οι νέες τιμές θα δημοσιοποιηθούν τώρα αλλά θα ενεργοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2022 για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ,

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαΐου για τα ζώδια ανά δεκαήμερα

ΚΡΙΟΣ 1ο δεκαήμερο Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 αντίστοιχα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου και να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το εμπόριο και οι συναλλαγές σε ευνοεί καθώς σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα.

Εργασιακά: Κορυφώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και συνδικάτων με φόντο το νέο νομοσχέδιο

Οξύνεται η αντιπαράθεση για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο με τα συνδικάτα να ετοιμάζουν την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με την κυβέρνηση την Πέμπτη 3 Ιούνη. Την ίδια στιγμή ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τις απεργίες, αλλαγές που όπως είπε θα λειτουργήσουν έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Ακινητα Χάος στις μεταβιβάσεις ακινήτων από τους δασικούς χάρτες

Πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές διαστάσεις έχει λάβει η ανάρτηση των δασικών χαρτών για το φρένο που θέτει στις μεταβιβάσεις ακινήτων, με αιχμή τα δυσεπίλυτα ζητήματα που αφορούν κυρίως το ιδιοκτησιακό καθεστώς, τις εκχερσωμένες εκτάσεις και στους δασωμένους αγρούς. Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας πολιτών,

BBC: «Η αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας»

«Η αλλαγή των συνόρων σημαίνει το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας» στα Βαλκάνια, λέει ο Βαλεντίν Ινζκο, Υπατος Εκπρόσωπος για τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το καθήκον του οποίου είναι η διατήρηση της ειρήνης βάσει της Συμφωνίας του Ντέιτον. «Μυστήρια σχέδια» «Πρόκειται για τη συμφωνία που καθόρισε τη λήξη του πολέμου το 1995,

Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ Θα βρεθείτε στο μέσω καταιγισμού πληροφοριών σχετικών με μυστικά αλλά και υπόγειες συμπεριφορές ατόμων που, ως ώρας, θεωρούσατε φιλικά προσκείμενα σε εσάς. Μην επιτρέψετε σε κανένα με την συμπεριφορά του να αναμοχλεύσει δικά σας εσωτερικά τραύματα του παρελθόντος, αντιθέτως κινηθείτε αναλόγως και προστατέψτε τον εαυτό σας.