Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

6 πράγματα που θα συμβούν όταν αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας

Το να επιτύχεις ή να αποτύχεις στη ζωή σχεδόν σε οτιδήποτε, σχετίζεται έως ένα μεγάλο βαθμό με το πώς νιώθεις και μέσα σου! Όταν το ‘’μέσα’’ σου προσπαθεί και καταφέρνει να βρίσκεται σε ισορροπία ανεξάρτητα από το πόσο πολύ το επηρεάζουν κάποιοι εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες,
τότε είναι βέβαιο πως έχεις βρει τον τρόπο να πιστεύεις σε εσένα. Εάν ωστόσο ορισμένες φορές νιώθεις το αντίθετο και δυσκολεύεσαι να σε αγαπήσεις: Εδώ θα βρεις 6 αλλαγές που θα συμβούν, μόλις πραγματικά αρχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου!

Θα αυξηθεί η επιμονή σου

Το να πιστεύεις στον εαυτό σου δεν σημαίνει αυτομάτως πως μπορείς να είσαι και παντοδύναμος. Οι δύσκολες στιγμές είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής και η απογοήτευση είναι ένα συναίσθημα το οποίο παρατηρείται σε όλο τον κόσμο. Η ουσιαστική διαφορά έγκειται στο να μπορείς παρά τις δυσκολίες, να συνεχίζεις να ζεις τη ζωή όπως σου αξίζει. Αν μη τι άλλο, εκείνος που πιστεύει στον εαυτό του ξέρει πολύ καλά πως στη διαδρομή θα συναντήσει πολλά εμπόδια. Αυτά τα εμπόδια εμφανίζονται στη ζωή είτε για να πάρεις ένα μάθημα είτε για να γίνεις πιο δυνατός. Συνέχισε να προχωράς, λοιπόν, ξεπερνώντας όσα περισσότερα εμπόδια μπορείς. Και θα διαπιστώσεις πως όλα αργά ή γρήγορα θα βρουν τον δρόμο τους. Μαζί και εσύ, γιατί ο επιμένων στη ζωή πάντα νικά!

Θα αρνείσαι να επικρίνεις και να επικρίνεσαι

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως τα αρνητικά σχόλια και ο τοξικός τρόπος σκέψης αντικατοπτρίζουν τον ψυχισμό και τον εσωτερικό κόσμο αυτού που τα ‘’προσφέρει’’ και αυτού που τα ‘’δέχεται’’. Δεν είσαι εσύ υπεύθυνος εάν μονίμως βομβαρδίζεσαι από συμπεριφορές ανθρώπων που στόχο έχουν να σε πληγώσουν και να σε επικρίνουν! Εάν από την άλλη εσύ ο ίδιος ξοδεύεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου επικρίνοντας τους άλλους, αυτομάτως χάνεις και την μοναδική ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Όταν επιλέξεις να επικεντρωθείς στη δική σου ζωή, στις δικές σου επιλογές αλλά και στις δικές σου προσωπικές ανάγκες τότε απευθείας θα έχεις καταφέρει να οδηγηθείς στον δρόμο της αληθινής ευτυχίας. Εκείνης που θα σε κατανοεί, θα σε σέβεται αλλά και θα σε αποδέχεται όπως ακριβώς είσαι!

Η κριτική των άλλων θα μοιάζει ευπρόσδεκτη


Σε ποιόν αλήθεια αρέσει η αρνητική κριτική και η αμφισβήτηση; Μάλλον σε κανέναν. Ωστόσο, είναι ευρέως γνωστό πως οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι ανά τον κόσμο είναι και εκείνοι που γνωρίζουν πως από οποιαδήποτε αρνητική κριτική, μπορούν να μάθουν. Να προβληματιστούν και να εξελιχθούν, ώστε να γίνουν καλύτεροι. Το να πιστεύεις στον εαυτό σου λοιπόν θα σε βοηθήσει να χτίσεις μια πιο σταθερή συναισθηματική βάση. Δίχως να αισθάνεσαι πως απειλείσαι από την κριτική των άλλων.


Θα πιστέψουν και όσοι νοιάζεσαι σε εσένα

Το πώς νιώθεις για τον εαυτό σου επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πώς νιώθουν και οι άλλοι για εσένα. Εάν πιστεύεις σε εσένα, δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να μην πιστέψουν και όλοι οι υπόλοιποι στο πρόσωπό σου.Όσοι σε νοιάζονται πραγματικά θα τους δεις να χαίρονται με την χαρά σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αποκτήσεις συνοδοιπόρους στη ζωή οι οποίοι με την σειρά τους θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ευτυχισμένο/η. Αρκεί να πιστέψεις. Σε εσένα!

Θα καταφέρεις να δημιουργήσεις θετικές σκέψεις

Η ενέργεια προσελκύει ενέργεια. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την τύχη. Εάν η ενέργεια που εξωτερικεύεις στη ζωή είναι θετική τότε και η ενέργεια που θα εσωτερικεύσεις λίγο αργότερα, δεν έχει παρά να είναι και εκείνη θετική. Εάν επιμένεις να βλέπεις το ποτήρι ‘’μισοάδειο’’, τότε και το ποτήρι θα επιλέξει να μένει ‘’μισοάδειο’’. Εάν όμως αρχίσεις να περιμένεις το καλύτερο από οτιδήποτε βιώνεις καθημερινά, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αρχίσεις να βλέπεις να συμβαίνουν πράγματα που είναι απόλυτα συνυφασμένα με τις επιθυμίες αλλά και τους στόχους σου.

Η ευτυχία θα έρθει στη ζωή σου

Η ζωή είναι ένα ταξίδι και εσύ είσαι ο καπετάνιος της. Μόλις ξεκινήσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου, θα συνειδητοποιήσεις πως παρά τις δυσκολίες, τα κύματα και τις φουρτούνες, θα καταφέρεις εάν επιμείνεις, να οδηγηθείς εκεί που αναζητάς! Όταν αποκτηθεί ο έλεγχος και όταν ο φόβος της αποτυχίας λάβει τέλος, θα διαπιστώσεις πως τα νερά αυτού του ταξιδιού τελικά δεν είναι και τόσο αταξίδευτα. Αλλά μια πρόκληση να ζήσεις τη ζωή όπως επιθυμεί η καρδιά σου, αποκτώντας έτσι απεριόριστες δυνατότητες και ευκαιρίες. Και όσο συνεχίσεις να πιστεύεις σε εσένα και εξακολουθήσεις να το κάνεις με όλη σου την καρδιά, τόσο οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες θα συνεχίσουν με την σειρά τους να αυξάνονται.                  www.govastileto.gr

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

SOCIAL MEDIA POSTS

Αναλαμβανω την Διαχειριση Social Media εταιρειων και μικρων επιχειρησεων.
I UNDERTAKE THE MANAGEMENT OF SOCIAL MEDIA OF COMPANIES AND SMALL BUSINESSES.


EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM

HELLASTHIVA

  • Είναι πολλά τα ρεπό, Αρη... - *Στο νεοδημοκρατικό παράδεισο που ζούμε, θα αμειβόμαστε με ρεπό, τα οποία θα μπορούμε να τα καταθέτουμε, αν μας περισσεύουν, σε μια Τράπεζα Χρόνου...* ...
    Πριν από 3 ώρες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κλέλια Ρένεση για Νέα Σμύρνη: «Μαζέψτε τα μαντρόσκυλα και σκύψτε το κεφάλι»

Η Κλέλια Ρένεση έχει αποδείξει επαλειμμένα πως είναι από τα δημόσια πρόσωπα που δε διστάζει να πει την άποψή της και συχνά παίρνει θέση για βασικά θέματα που αφορούν την κοινωνία εκφράζοντας τις σκέψεις της με αρκετά αιχμηρό τρόπο. Αφορμή για το νέο δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού στάθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον κοροναϊό, οι παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τα πρόσφατα επεισόδια αστυνομικής βία στη Νέα Σμύρνη.

Με δέλεαρ τα υψηλά ενοίκια καλύπτονται με πάνελ 1.500 στρέμματα στον Δρυμό

Με «δέλεαρ» την προσφορά υψηλών τιµηµάτων για ετήσιο ενοίκιο που ανέρχονται στα 200 ευρώ το στρέµµα για συµβάσεις 25ετίας , µεσίτες οι οποίοι δρουν για λογαριασµό επενδυτών, «αλωνίζουν» την περιοχή και έχουν πείσει κυρίως ετεροαπασχολούµενους αγρότες κατόχους γης να π αραχωρήσουν τα χωράφια τους για να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά .

Οι ΗΠΑ κατασκόπευαν τη Μέρκελ με τη βοήθεια της Δανίας, σύμφωνα με έκθεση

Οι μυστικές υπηρεσίες της Δανίας βοήθησαν τις ΗΠΑ να κατασκοπεύσει Ευρωπαίους πολιτικούς, όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κατά την περίοδο από το 2021 μέχρι το 2014, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Αναλυτικότερα, η Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (FE) της Δανίας συνεργάστηκε με την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) για τη συλλογή πληροφοριών, σύμφωνα με έκθεση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα Danmark

Καταναλωτές: Η πανδημία άλλαξε για πάντα αγορές και πληρωμές

Η πανδημία αποτέλεσε καταλύτη για μία σειρά από αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, σε ό,τι αφορά τόσο τις αγορές όσο και τις πληρωμές. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι η «μη επαφή» ήρθε για να μείνει. Από τη μια το 50% των καταναλωτών θα συνεχίσει να ψωνίζει online μόδα, όπως αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποίησε η μηχανή αναζήτησης καταστημάτων μόδας GLAMI, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 4.000 απαντήσεις, ενώ από την άλλη, το 93% των συναλλαγών με κάρτες πληρωμών σε φυσικό κατάστημα γίνονται πλέον ανέπαφα, σύμφωνα με την Mastercard.

Νέες αντικειμενικές αξίες Ανατροπές στην κτηματαγορά και τους φόρους ακινήτων

«Φωτιά» στον χάρτη της κτηματαγοράς αναμένεται να βάλουν οι νέες αντικειμενικές αξίες. Τα αποκαλυπτήρια των νέων τιμών που θα αποκτήσουν τα ακίνητα σε 13.808 περιοχές σε όλη τη χώρα θα γίνουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα να προαναγγέλλει αυξήσεις στις αντικειμενικές ακόμη και κατά 40%. Οι νέες τιμές θα δημοσιοποιηθούν τώρα αλλά θα ενεργοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2022 για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ,

Το πιτόγυρο που μπορείς να τρως κάθε μέρα χωρίς να παχαίνεις

Και σε ποιον δεν αρέσει το πιτόγυρο και η γεύση που προσφέρει αυτό; Κάποιοι σίγουρα θα μπορούσαν να τρέφονται καθημερινά με αυτό. Ανασταλτικός παράγοντας είναι βέβαια οι θερμίδες που το συνοδεύουν.

Εργασιακά: Κορυφώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και συνδικάτων με φόντο το νέο νομοσχέδιο

Οξύνεται η αντιπαράθεση για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο με τα συνδικάτα να ετοιμάζουν την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με την κυβέρνηση την Πέμπτη 3 Ιούνη. Την ίδια στιγμή ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τις απεργίες, αλλαγές που όπως είπε θα λειτουργήσουν έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Από αναβολή σε αναβολή και τώρα για τέλη Μαϊου η συνδεδεμένη στα ζωικά

Χωρίς να γίνεται γνωστός ο λόγος της μεγάλης αυτής καθυστέρησης , σχεδόν ένα μήνα από το σύνηθες τα προηγούμενα χρόνια, οι αρμόδιοι κάνουν λόγο για τεχνικά κολλήματα που δεν έχουν επιτρέψει την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που ρίχνουν το βάρος στη «δουλειά» του γνωστού μηχανογραφικού συστήματος.  

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαΐου για τα ζώδια ανά δεκαήμερα

ΚΡΙΟΣ 1ο δεκαήμερο Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 αντίστοιχα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου και να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το εμπόριο και οι συναλλαγές σε ευνοεί καθώς σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα.

Αποζημιώσεις Ξεχασμένες στο Οικονομικών οι έκτακτες ενισχύσεις στην πατάτα

Στα χρήµατα αυτά, που είναι εγκεκριµένα από τις Βρυξέλλες , αλλά φαίνεται να έχουν ξεχαστεί στο «συρτάρι» του αναπληρωτή υπουργού Οικονοµικών Θεόδωρου Σκυλακάκη , πολλοί πατατοκαλλιεργητές είχαν στηρίξει τις ελπίδες τους για να µπουν στην καλλιέργεια δυναµικά.