Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποκαλύφθηκε ποια είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ dog και cat lovers

Η ερώτηση είναι κλασική και κάπως ξεπερασμένη: Είσαι dog ή cat person. Ενώ γενικά οι περισσότεροι από εμάς αγαπάμε πολύ όλα τα ζώα, φαίνεται να έχουμε συγκεκριμένη προτίμηση στο δίλημμα «σκύλος ή γάτα». Ωστόσο, η απάντηση σε αυτό δείχνει να λέει πολλά για την προσωπικότητα και τις επιλογές μας στη ζωή.


Δείχνουν να υπάρχουν αρκετές μεγάλες διαφορές μεταξύ όσων αγαπούν τους σκύλους και όσων προτιμούν τις γάτες. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας του Mars Petcare. Με δείγμα 1000 dog lovers και άλλων τόσων cat lovers στις ΗΠΑ.
Τα καλά νέα; Υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να είσαι και στις δύο πλευρές αυτής της αντιπαράθεσης...


Η έρευνα αποκάλυψε πως οι άνθρωποι που αγαπούν τους σκύλους δείχνουν να είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, με ανώτερο μέσο εισόδημα. Ενώ εκείνοι που αγαπούν τις γάτες είναι πιο δημιουργικοί, σύμφωνα με το Business Insider.

Οι cat lovers δείχνουν να προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους βλέποντας ντοκιμαντέρ, παρακολουθώντας μιούζικαλ, ασχολούμενοι με την κηπουρική. Από την άλλη, οι dog lovers είναι πιο δραστήριοι, προτιμούν να ταξιδεύουν, να βλέπουν ταινίες δράσης και να γυμνάζονται.
Όποιο από τα δύο ζώα και αν αγαπάς λίγο παραπάνω, το Mars Petcare καταλήγει σε ένα συμπέρασμα: Ένα κατοικίδιο παίζει σημαντικό συναισθηματικό ρόλο στη ζωή σου.

«Είτε έφτασες στην εκπλήρωση των fitness goals σου χάρη στον σκύλο σου, είτε σου κάνει καλό ένας μικρός θεραπευτικός διάλογος με τη γάτα σου, είναι προφανές πως όποιος και αν είναι ο χνουδωτός φίλος σου, τα πλεονεκτήματα του να έχεις κατοικίδιο δεν θα πρέπει να παραβλέπονται», είπε ο εκπρόσωπος Jam Stewart στο Prima.     www.govastileto.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κλέλια Ρένεση για Νέα Σμύρνη: «Μαζέψτε τα μαντρόσκυλα και σκύψτε το κεφάλι»

Η Κλέλια Ρένεση έχει αποδείξει επαλειμμένα πως είναι από τα δημόσια πρόσωπα που δε διστάζει να πει την άποψή της και συχνά παίρνει θέση για βασικά θέματα που αφορούν την κοινωνία εκφράζοντας τις σκέψεις της με αρκετά αιχμηρό τρόπο. Αφορμή για το νέο δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού στάθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον κοροναϊό, οι παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τα πρόσφατα επεισόδια αστυνομικής βία στη Νέα Σμύρνη.

Με δέλεαρ τα υψηλά ενοίκια καλύπτονται με πάνελ 1.500 στρέμματα στον Δρυμό

Με «δέλεαρ» την προσφορά υψηλών τιµηµάτων για ετήσιο ενοίκιο που ανέρχονται στα 200 ευρώ το στρέµµα για συµβάσεις 25ετίας , µεσίτες οι οποίοι δρουν για λογαριασµό επενδυτών, «αλωνίζουν» την περιοχή και έχουν πείσει κυρίως ετεροαπασχολούµενους αγρότες κατόχους γης να π αραχωρήσουν τα χωράφια τους για να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά .

Καταναλωτές: Η πανδημία άλλαξε για πάντα αγορές και πληρωμές

Η πανδημία αποτέλεσε καταλύτη για μία σειρά από αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, σε ό,τι αφορά τόσο τις αγορές όσο και τις πληρωμές. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι η «μη επαφή» ήρθε για να μείνει. Από τη μια το 50% των καταναλωτών θα συνεχίσει να ψωνίζει online μόδα, όπως αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποίησε η μηχανή αναζήτησης καταστημάτων μόδας GLAMI, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 4.000 απαντήσεις, ενώ από την άλλη, το 93% των συναλλαγών με κάρτες πληρωμών σε φυσικό κατάστημα γίνονται πλέον ανέπαφα, σύμφωνα με την Mastercard.