Ήρθαν ως πρώτη φορά αριστερά και δημιούργησαν τη νέα δεξιά...

«Φοβάμαι ότι ο κ.Τσίπρας και ο κ.Μητσοτάκης θα κάνουν και χειρότερα. Γιατί η πόλωση είναι επιλογή τους, είναι μέρος του σχεδίου τους» τόνισε η Φώφη Γεννηματά και προέθεσε:


«Τυφλωμένοι από...
την προσωπική τους ματαιοδοξία και φιλοδοξία δεν μπορούν να δουν την πραγματικότητα και τις ανάγκες της χώρας και του Ελληνικού λαού».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής άσκησε κριτική στους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ γιατί δεν βρήκαν να πουν μία λέξη για να αντιδράσουν στην αυξημένη τουρκική επιθετικότητα και παρουσίασε το πρόγραμμα Ελλάδα με έμφαση στις θέσεις της για τους αγρότες.

«Ήρθαν ως πρώτη φορά αριστερά και δημιούργησαν τη νέα δεξιά» σημείωσε για τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του και εστίαασε τα πυρά της στο σκοπιανό:

«Με μια του κίνηση έκανε τρεις ζημιές. Υποχώρηση στα εθνικά μας ζητήματα. Παρέδωσε όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία το 1995.

Ευτελισμός του Κοινοβουλίου με βουλευτές που αλλάζανε κόμμα από μέρα σε μέρα, με βουλευτές δανεικούς, γυρολόγους , πρόθυμους να εκχωρήσουν τη συνείδησή τους για μια καρέκλα.

Δίχασε τον Ελληνικό λαό».

Επιτέθηκε και στον αρχηγό της ΝΔ:

«Ο κ. Μητσοτάκης πιστός στον στρεβλό κρατισμό και τις πελατειακές σχέσεις

Ο κ.Μητσοτάκης κουβέντα δεν έχει πει για τις ευθύνες της παράταξης του στον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση, το 2004-09.
Την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.
Την κακο-διαχείριση των δημόσιων οικονομικών.
Το πάρτι της φαρμακευτικής δαπάνης.
Τη διόγκωση του ελλείμματος»...             nonews-news.blogspot.com