Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άντρες και Ζώδια: Ποια είναι η γυναίκα των ονείρων τους

ΚΡΙΟΣ
Είναι ο άντρας ο κυρίαρχος, ο εγωιστής αλλά και αυτός που ρισκάρει. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να ζει τις εμπειρίες στο μέγιστο. Χρησιμοποιεί κάθε τρόπο, έντιμο ή μη για να πετύχει το στόχο του. Η σχέση μαζί του τελειώνει όταν εκείνος το αποφασίσει. Βαριέται και καταθέτει εύκολα τα όπλα.

Του αρέσουν οι δυναμικές, σέξι γυναίκες, αυτές που παίζουν δυνατά. Θέλει να καμαρώνει για τη γυναίκα που κυκλοφορεί αλλά θέλει επίσης και αυτή να τον επιβεβαιώνει. Δεν φτάνει μόνο να είναι επιτυχημένη αλλά να είναι καυτή και έτοιμη για όλα, να είναι εμφανίσιμη και να προσέχει τον εαυτό της.


ΤΑΥΡΟΣ
Είναι ο άντρας που παίζει τίμια, ο ειλικρινής, αυτός που δεν θα σου τάξει πράγματα ούτε θα πει μεγάλα λόγια. Προχωράει αργά και δεν εκφράζεται άμεσα συναισθηματικά. Αν κάτι δεν του αρέσει, φέρεται απαξιωτικά, δεν αναλαμβάνει ευθύνες και δεν δίνει για τίποτα εξηγήσεις. Αν δεν τα βρίσκει με το ταίρι του, μπορεί και να αδιαφορήσει.
Του αρέσουν οι ήρεμες, δυναμικές γυναίκες, οι ανεξάρτητες, αυτές που δίνουν πράγματα σε κάθε επίπεδο χωρίς να ζητάνε υπερβολές. Αυτές που ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται. Θέλει να έχει ένα γερό στήριγμα στο σπίτι του για να ασχολείται εκείνος ξέγνοιαστα με τη δουλειά και φυσικά τα οικονομικά. Αναζητά μια γυναίκα που να είναι τρυφερή, να έχει τρόπους και φυσικά να είναι καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτός ο άντρας είναι περιπετειώδης, δεν έχει σταθερές. Δεν έχει όρια, τον ενδιαφέρει να ικανοποιεί τις επιθυμίες του ακόμα και αν δεν υπάρχει λογική στα ζητούμενά του. Δημιουργεί μια δική του πραγματικότητα και δεν τον νοιάζει αν παραβιάζει όρους και κανόνες. Μπερδεύει και παρασύρει άνετα χάρις στο επικοινωνιακό του ταλέντο.
Αναζητά μια γυναίκα έξυπνη, με χιούμορ και κοινωνικότητα. Να είναι δραστήρια, να αγαπά τα ταξίδια και τις εξόδους. Να είναι ανοιχτή σε προκλήσεις και περιπέτειες, επικοινωνιακή, ανοιχτόμυαλη, προοδευτική, να θέλει να πειραματίζεται σε κάθε τομέα. Μια γυναίκα μαγευτική και κυρίως καθόλου ζηλιάρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτός ο άντρας είναι παραπονιάρης, χαϊδεύεται. Έχει την εντύπωση ότι αυτός είναι πάντα ο σωστός, δεν ακούει και δεν παραδέχεται εύκολα τα λάθη του. Όμως ταυτόχρονα είναι και πολεμιστής, διεκδικεί με κάθε τρόπο και μέσο τον έρωτά του και δεν εγκαταλείπει εύκολα. Ξέρει να κάνει υπερβάσεις και είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός.
Αναζητά μια γυναίκα ρομαντική, εξίσου συναισθηματική, τρυφερή, μια γυναίκα που να στηρίζεται πάνω της και να είναι καλή μάνα και νοικοκυρά. Θέλει να περνά όμορφες στιγμές μαζί της για μια ζωή, να είναι το λιμάνι του. Να ξέρει να δημιουργεί ωραία σκηνικά και να χαλαρώνει μαζί της αγκαλιά. Είναι βασικό για εκείνον το σπίτι του, η βάση του να είναι όμορφα διακοσμημένο και λειτουργικό.

ΛΕΩΝ
Αυτός ο άντρας είναι του πάθους, γνωρίζει καλά το παιχνίδι του έρωτα. Ξέρει να σέβεται το ταίρι του αλλά ακόμα και αν νιώθει πως το χάνει, είναι πολύ περήφανος και εγωιστής και θα κοιτάξει να προστατέψει πάνω από όλα τον εαυτό του. Ξέρει να δίνει μάχες και να κρατά τον έρωτα ζωντανό αρκεί αυτό να είναι αμοιβαίο. Είναι μεγαλοπρεπής από την αρχή ως το τέλος.
Αναζητά μια γυναίκα που θα την καμαρώνει εκείνος και όλοι οι άλλοι. Είναι γενναιόδωρος και αγαπά τις εκπλήξεις. Θέλει να τον θαυμάζουν και να τον επιβεβαιώνουν συνεχώς. Θέλει να ακούν το πρόβλημά του, να τον παρηγορούν, να τον συμβουλεύουν με τακτ.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτός ο άντρας είναι χαμηλών τόνων, των πρέπει και των καθωσπρέπει. Αν δεν παίρνει αυτό που θέλει όταν το θέλει, πάντα θα υπάρχει κάτι άλλο να τον περιμένει. Δεν παραδέχεται εύκολα τα λάθη του και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη μιας σχέσης. Και επειδή είναι της υπηρεσίας και της προσφοράς,κάνει τα πάντα μέσα στη σχέση έτσι ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Η γυναίκα που ψάχνει πρέπει να είναι καλή νοικοκυρά, της τάξης και της οργάνωσης σε κάθε τομέα. μια γυναίκα που θα ανταποκρίνεται επαρκώς σε κάθε δραστηριότητα. Δεν αντέχει το χάος και τα παραμύθια, θέλει να την εμπιστεύεται τυφλά. Μπορεί να μην εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά του,είναι βέβαιο όμως πως τα δείχνει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Είναι ο άντρας ο ευγενικός, ο κοινωνικός. Αυτός που υπομένει και αντέχει τα πάντα προκειμένου να μην χαλάει τις ισορροπίες και να ωφελείται όσο το δυνατόν περισσότερο. Εγκαταλείπει μια σχέση όταν έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και έχει βρει κάτι άλλο. Τότε γίνεται αγνώριστος, κάτι διαφορετικό από αυτό που γνώριζες μέχρι χθες.
Του αρέσει η γυναίκα να είναι ελκυστική, κοινωνική, να προσέχει τον εαυτό της. Δεν αντέχει την γκρίνια και τους καβγάδες, θέλει μια ισορροπημένη σχέση. Μια γυναίκα με χιούμορ, έξυπνη, φίλη-σύντροφο, κυρίως ήρεμη και καθόλου υπερβολική.Θέλει ενθάρρυνση, καλές κουβέντες και τρυφερότητα που θα γλυκαίνει την ψυχή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτός ο άντρας είναι παθιάρης και δύσκολος στο ξεκίνημα μιας σχέσης. Πολλές φορές δεν σέβεται τους κανόνες και το ταίρι του, όμως δίνει και πολλές ευκαιρίες. Ξέρει να δίνει μάχες για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του και να υπερασπίζεται τον έρωτά του αλλά πάντα φοβάται την απώλεια. Πάρε τα μέτρα σου ειδικότερα αν είναι καχύποπτος και μυστικοπαθής. Κάνει τα πάντα για να μην απομυθοποιηθεί.
Του αρέσει η γυναίκα-θηλυκό, η δυναμική και ανεξάρτητη, αυτή που ξέρει να κρατά τη θέση της, χωρίς πολλά-πολλά. Έλκεται από την σέξι, την ωραία αλλά ταυτόχρονα και σεμνή, τη σοβαρή αλλά ταυτόχρονα και εκρηκτική στο κρεβάτι. Να είναι γοητευτική, με χιούμορ αλλά να μην τον κάνει να ζηλεύει κιόλας. Θέλει να την εμπιστεύεται, να είναι διακριτική και αφοσιωμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτός ο άντρας είναι χαρούμενος και αισιόδοξος και λειτουργεί με βάση τιςδικές του ανάγκες. Είναι ειλικρινής, μιλάει από την αρχή ξεκάθαρα σχετικά με αυτά που μπορεί να δώσει στη σχέση. Είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος και δεν αναλαμβάνει εύκολα ευθύνες. Δεν αντέχει κάθε τι ψυχοφθόρο, εξαφανίζεται.
Ψάχνει μια γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα,θετική και αισιόδοξη, καλοσυνάτη και χαρούμενη. Μια γυναίκα που δεν θα γκρινιάζει ούτε θα ζηλεύει, που θα του αφήνει ανοιχτές πόρτες για να φεύγει σε νέους ορίζοντες και περιπέτειες. Δύσκολο αυτό ε; Όμως μόνο τότε αυτός είναι ευτυχισμένος και ανταποδίδει τα ανάλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι ο άντρας ο σκληρός, που δύσκολα καταλαβαίνει τα συναισθήματα του άλλου.Όμως είναι δίκαιος όταν πρέπει. Θέλει να επιβάλλεται, να είναι ο κυρίαρχος της σχέσης. Όμως είναι γενναιόδωρος και προστατευτικός, είναι ο άντρας που μπορείς να στηριχτείς πάνω του στις δύσκολες στιγμές σου αρκεί να τον ακούς και να τον υπακούς.
Αναζητά μια γυναίκα πετυχημένη και δυναμική, δραστήρια, με χιούμορ, κομψή, έξυπνη, αποφασιστική. Μια γυναίκα που να εμπιστεύεται και να μην τον εκθέτει, να τον εκτιμά και να του συμπαραστέκεται στον επαγγελματικό του αγώνα, να του αφήνει χρόνο για να δουλεύει ατελείωτα, να είναι σοβαρή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι ο άντρας ο ειλικρινής, αυτός που ξέρει να συμπονά και να βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του. Ξέρει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους ακόμα και αν χρειαστεί να γίνει πολύ σκληρός και να πει λόγια που πονάνε μεν, είναι όμως αληθινά. Αυτό βέβαια δημιουργεί εντάσεις σε μια σχέση. Ξέρει να διεκδικεί το δίκιο του και να παίρνει αποστάσεις όταν κρίνεται απαραίτητο. Πολλές φορές χαρακτηρίζεται κυνικός, απαθής ή και απαξιωτικός.
Αναζητά μια γυναίκα να είναι πάνω από όλα φίλη, να ξέρει να κατανοεί, να σέβεται, να αγωνίζεται, να προσφέρει. Μια γυναίκα που να ξέρει να υποχωρεί όταν πρέπει. Να είναι γοητευτική και να τον εμπνέει, δυναμική και ανοιχτόμυαλη, χωρίς δήθεν και προκαταλήψεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι ο άντρας ο συναισθηματικός, ο ρομαντικός, που δίνει τα πάντα για να κρατήσει μια σχέση. Βέβαια, πολλές φορές είναι χειριστικός και λειτουργεί επικίνδυνα και ύπουλα. Είναι δύσκολο να επενδύσεις γρήγορα πάνω του. Περίμενε να ανακαλύψεις τις προθέσεις του και τα σκοτεινά κομμάτια του εαυτού του.
Ψάχνει μια γυναίκα δυναμική αλλά και γατούλα, μια γυναίκα να τον εμψυχώνει, να τον ενθαρρύνει και να κάνει τα πάντα γι’ αυτόν, να ασχολείται πολύ μαζί του, να του μιλάει όμορφα και τρυφερά και να δημιουργεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Όμως δεν θέλει να του κάτσεις και στο σβέρκο γιατί έχει και κυκλοθυμικές συμπεριφορές.           www.govastileto.gr

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

SOCIAL MEDIA POSTS

Αναλαμβανω την Διαχειριση Social Media εταιρειων και μικρων επιχειρησεων.
I UNDERTAKE THE MANAGEMENT OF SOCIAL MEDIA OF COMPANIES AND SMALL BUSINESSES.


EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κλέλια Ρένεση για Νέα Σμύρνη: «Μαζέψτε τα μαντρόσκυλα και σκύψτε το κεφάλι»

Η Κλέλια Ρένεση έχει αποδείξει επαλειμμένα πως είναι από τα δημόσια πρόσωπα που δε διστάζει να πει την άποψή της και συχνά παίρνει θέση για βασικά θέματα που αφορούν την κοινωνία εκφράζοντας τις σκέψεις της με αρκετά αιχμηρό τρόπο. Αφορμή για το νέο δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού στάθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον κοροναϊό, οι παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τα πρόσφατα επεισόδια αστυνομικής βία στη Νέα Σμύρνη.

Οι ΗΠΑ κατασκόπευαν τη Μέρκελ με τη βοήθεια της Δανίας, σύμφωνα με έκθεση

Οι μυστικές υπηρεσίες της Δανίας βοήθησαν τις ΗΠΑ να κατασκοπεύσει Ευρωπαίους πολιτικούς, όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κατά την περίοδο από το 2021 μέχρι το 2014, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Αναλυτικότερα, η Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (FE) της Δανίας συνεργάστηκε με την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) για τη συλλογή πληροφοριών, σύμφωνα με έκθεση του ραδιοτηλεοπτικού φορέα Danmark

Καταναλωτές: Η πανδημία άλλαξε για πάντα αγορές και πληρωμές

Η πανδημία αποτέλεσε καταλύτη για μία σειρά από αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, σε ό,τι αφορά τόσο τις αγορές όσο και τις πληρωμές. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι η «μη επαφή» ήρθε για να μείνει. Από τη μια το 50% των καταναλωτών θα συνεχίσει να ψωνίζει online μόδα, όπως αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποίησε η μηχανή αναζήτησης καταστημάτων μόδας GLAMI, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 4.000 απαντήσεις, ενώ από την άλλη, το 93% των συναλλαγών με κάρτες πληρωμών σε φυσικό κατάστημα γίνονται πλέον ανέπαφα, σύμφωνα με την Mastercard.

Με δέλεαρ τα υψηλά ενοίκια καλύπτονται με πάνελ 1.500 στρέμματα στον Δρυμό

Με «δέλεαρ» την προσφορά υψηλών τιµηµάτων για ετήσιο ενοίκιο που ανέρχονται στα 200 ευρώ το στρέµµα για συµβάσεις 25ετίας , µεσίτες οι οποίοι δρουν για λογαριασµό επενδυτών, «αλωνίζουν» την περιοχή και έχουν πείσει κυρίως ετεροαπασχολούµενους αγρότες κατόχους γης να π αραχωρήσουν τα χωράφια τους για να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά .

Νέες αντικειμενικές αξίες Ανατροπές στην κτηματαγορά και τους φόρους ακινήτων

«Φωτιά» στον χάρτη της κτηματαγοράς αναμένεται να βάλουν οι νέες αντικειμενικές αξίες. Τα αποκαλυπτήρια των νέων τιμών που θα αποκτήσουν τα ακίνητα σε 13.808 περιοχές σε όλη τη χώρα θα γίνουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα να προαναγγέλλει αυξήσεις στις αντικειμενικές ακόμη και κατά 40%. Οι νέες τιμές θα δημοσιοποιηθούν τώρα αλλά θα ενεργοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2022 για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ,

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαΐου για τα ζώδια ανά δεκαήμερα

ΚΡΙΟΣ 1ο δεκαήμερο Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 αντίστοιχα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου και να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το εμπόριο και οι συναλλαγές σε ευνοεί καθώς σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα.

Εργασιακά: Κορυφώνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και συνδικάτων με φόντο το νέο νομοσχέδιο

Οξύνεται η αντιπαράθεση για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο με τα συνδικάτα να ετοιμάζουν την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με την κυβέρνηση την Πέμπτη 3 Ιούνη. Την ίδια στιγμή ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε στο τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τις απεργίες, αλλαγές που όπως είπε θα λειτουργήσουν έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Ακινητα Χάος στις μεταβιβάσεις ακινήτων από τους δασικούς χάρτες

Πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές διαστάσεις έχει λάβει η ανάρτηση των δασικών χαρτών για το φρένο που θέτει στις μεταβιβάσεις ακινήτων, με αιχμή τα δυσεπίλυτα ζητήματα που αφορούν κυρίως το ιδιοκτησιακό καθεστώς, τις εκχερσωμένες εκτάσεις και στους δασωμένους αγρούς. Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας πολιτών,

Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ Θα βρεθείτε στο μέσω καταιγισμού πληροφοριών σχετικών με μυστικά αλλά και υπόγειες συμπεριφορές ατόμων που, ως ώρας, θεωρούσατε φιλικά προσκείμενα σε εσάς. Μην επιτρέψετε σε κανένα με την συμπεριφορά του να αναμοχλεύσει δικά σας εσωτερικά τραύματα του παρελθόντος, αντιθέτως κινηθείτε αναλόγως και προστατέψτε τον εαυτό σας.

BBC: «Η αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας»

«Η αλλαγή των συνόρων σημαίνει το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας» στα Βαλκάνια, λέει ο Βαλεντίν Ινζκο, Υπατος Εκπρόσωπος για τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το καθήκον του οποίου είναι η διατήρηση της ειρήνης βάσει της Συμφωνίας του Ντέιτον. «Μυστήρια σχέδια» «Πρόκειται για τη συμφωνία που καθόρισε τη λήξη του πολέμου το 1995,