Οδηγός έριξε το φορτηγό του στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης Αράξου

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην 116 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στον Άραξο, όταν 47χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρια και τσεκούρι, στάθμευσε το φορτηγό του κοντά στην κεντρική πύλη.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο άνδρας στάθμευσε το φορτηγό του δίπλα στην 116 Πτέρυγα Μάχης περίπου στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, αλλά έγινε αντιληπτός από τους σκοπούς και ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί. Παρά τις προσπάθειές τους να πείσουν τον άνδρα να αποχωρήσει εκείνος παρέμενε στη θέση του μιλώντας ακατάληπτα. 

Γύρω στις 5.00 π.μ. ο άνδρας έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και το έριξε πάνω στην καγκελόπορτα του στρατοπέδου. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, πήραν το μαχαίρι που κρατούσε και τον συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο μέσα στο φορτηγό, όπου βρήκαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Κατόπιν, ο 47χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.