ζώδια Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας ζητήματα. Θα έχετε πολύ καλή διάθεση και όρεξη να αλληλεπιδράσετε με τους άλλους κάτι που θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχέδιά σας. Κάποιες ευχάριστες συναντήσεις θα σας ικανοποιήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προβλεπόμενη βελτίωση των οικονομικών σας, όχι μόνο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, αλλά και να ξεφορτωθείτε ανασφάλειες και άγχη που σας είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά. Ευχάριστα νέα θα έχετε και για μια επαγγελματική υπόθεσή σας ή ακόμα και για κάποιες επενδύσεις που έχετε κάνει. Με το ταίρι σας θα έρθετε πιο κοντά και θα ενδυναμώσετε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σας για κοινωνικοποίηση και επικοινωνία θα σας φέρει πιο κοντά, όχι μόνο στους φίλους και γενικά στα οικεία σας πρόσωπα, αλλά και στο ταίρι σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι, τότε θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε μια, πολλά υποσχόμενη, νέα γνωριμία που διόλου απίθανο να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σχετικά με ένα, είτε επαγγελματικό, είτε οικονομικό θέμα που έχετε σε εκκρεμότητα. Σε ό,τι αφορά την καριέρα σας θα έχετε μια πρόταση για συνεργασία, που επιστρέφει από το παρελθόν ίσως και με διαφορετικούς όρους. Ορισμένοι θα βιώσετε την επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Ο κοινωνικός σας κύκλος θα ανοίξει και θα κάνετε γνωριμίες πολύ χρήσιμες για το επαγγελματικό σας μέλλον. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους και το ταίρι σας και θα κάνετε μικρές και μεγάλες αποδράσεις από το κλεινόν άστυ που θα σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, είτε σε φιλική παρέα, είτε σε κάποιο ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις με την όψη αυτή, τόσο για τα επαγγελματικά σας, όσο και για τα προσωπικά σας. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση σας, είτε αυτό λέγεται συγκατοίκηση, είτε γάμος. Επαγγελματικά, κάποιοι θα έχετε μια καινούργια πρόταση η οποία θα σας βάλει σε σοβαρές σκέψεις καθώς θα πρέπει να κάνετε μια επιλογή.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική αυτή όψη θα φέρει γεγονότα τέτοια που θα σας ωθήσουν να προωθήσετε κάποιο φιλόδοξο σχέδιό σας. Συμμάχους αλλά και αρωγούς σε αυτό θα έχετε παλιούς σας συνεργάτες αλλά και άτομα φιλικά προσκείμενα σε εσάς. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας θα μπορέσετε να διαχειριστείτε μια αισθηματική σας σχέση ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για κάτι καινούργιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία ενώ κάποιοι άλλοι θα διαπραγματευτείτε καλύτερους οικονομικούς όρους στην ήδη υπάρχουσα. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα βελτιωθούν και η καθημερινότητά σας, χάρη στην ευελιξία σας, θα γίνει πιο άνετη και χαλαρή. Το πάθος θα επανέλθει στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας με την όψη αυτή, αλλά και με το πως μπορείτε να επαναπροσδιοριστείτε μέσα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Θα ασχοληθείτε με κάποια δημιουργικά σχέδιά σας και με την προώθησή τους. Οι αδέσμευτοι θα «πέσετε με τα μούτρα» στα δίχτυα ενός έρωτα που θα σας συναρπάσει με τη έντασή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας καλλωπίζοντάς τον. θα ξεκινήσετε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και θα βάλετε τη γυμναστική στο ημερήσιο πρόγραμμά σας. Επίσης όμως, θα θελήσετε να ανανεώσετε και την «εμφάνιση» του σπιτιού σας αλλάζοντας έπιπλα, βάφοντας τους τοίχους ή διακοσμώντας το διαφορετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την όψη αυτή, είτε θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας με μεγαλύτερη ευκολία, είτε θα δεχθείτε μια ερωτική εξομολόγηση που θα ανανεώσει τα αισθήματά σας. Θα έχετε ευκαιρίες για εξόδους και διασκεδάσεις αλλά και διάθεση για φλερτ και γνωριμίες. Η αλήθεια είναι, ότι θα υπάρξουν αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις που θα ανανεώσουν το αίσθημα αισιοδοξίας που σας διακατέχει.

ΙΧΘΥΣ

Θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις για κάποια οικονομικά ζητήματα της οικογένειάς σας τα οποία ίσως είναι σχετικά με μια αγοραπωλησία ακινήτου ή την οικονομική εκμετάλλευση του. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση που, ωστόσο, θα σας ικανοποιήσει. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα μέλη της οικογένειάς σας και θα νιώσετε ότι έρχεστε πιο κοντά τους.

Πηγή: Myastro.gr