Σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή

Για όσους δεν έχουν παγωτομηχανή και τους φαίνεται κουραστικό το ενδιάμεσο χτύπημα του παγωτού προκειμένου να μην κάνει κρυσταλλάκια πριν παγώσει ,η συγκεκριμένη συνταγή παγωτού είναι η
καλύτερη λυση. Ειναι ένα παγωτό νοστιμο,με εξαιρετική ύφη το οποίο δε χρειάζεται χτύπημα στο ενδιάμεσο και το κυριότερο ετοιμάζεται σε 5 λεπτα. Αξιζει να το δοκιμάσετε!!

Υλικά για το παγωτό
1 κονσέρβα σαντιγύ morfat creamy
1 ζαχαρούχο γάλα
2 βανίλιες

Έξτρα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν:
Καραμελώμενα αμύγδαλα
Φρουτακια γλασε
Σταγόνες σοκολάτας ή τρούφα
Κακάο ή κουβερτούρα για σοκολατένιο παγωτό
Νες καφέ σε σκόνη για παγωτό μόκα

Εκτέλεση
Ξεκινάμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα να χτυπάει το μορφατ και σιγά σιγά προσθέτουμε το ζαχαρούχο και ρίχνουμε τις βανίλιες.Αφήνουμε να χτυπηθεί στη δυνατή ταχύτητα για 5-6 λεπτά μέχρι το μείγμα να κάνει κυματάκια (αν βάλουμε σοκολάτα ρίχνουμε σε αυτή τη φάση το κακάο να ενσωματωθεί).

Εντωμεταξύ περνάμε τα καραμελωμένα αμύγδαλα από το μούλτι να τεμαχιστούν.Αδειάζουμε σε ένα δοχείο με καπάκι ανακατεύουμε μέσα τους ξηρούς καρπούς ή ότι άλλο βάλουμε και βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει πολύ καλά.
 be2news.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων