Τον σκότωσαν και τον τεμάχισαν με σιδηροπρίονο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος με τον 84χρονο στη Νίκαια. Οι δράστες τον σκότωσαν και τον τεμάχισαν με σιδηροπρίονο όταν τους έδιωξε από το σπίτι γιατί δεν πλήρωναν.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, το χρηματικό αντίτιμο πολλές φορές εμπεριείχε και άλλα… ροζ ανταλλάγματα, καθώς  «ενοικιαστές» ήταν ένας Ρουμάνος προαγωγός, η εκδιδόμενη συμπατριώτισσα του, 37 χρόνων και οι δύο, αλλά και μία 44χρονη Ελληνίδα.
Όλοι τους παροδικά φιλοξενούνταν από τον 84χρονο στο ιδιόκτητο τριώροφο σπίτι του στην οδό Στεφάνου Σαράφη 70 στο Αιγάλεω. Το άγριο έγκλημα, που αποκαλύφθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, είχε ως αφορμή τα απλήρωτα ενοίκια, ωστόσο κατέληξε σε ληστεία και διαφυγή του ζευγαριού των Ρουμάνων, δύο μέρες μετά τη διάπραξή της, στην πατρίδα τους.
Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αυτά τα δύο χρόνια, εξέτασαν περισσότερα από… 500 άτομα, που φαίνεται να είχαν «φιλοξενηθεί» στο σπίτι του ηλικιωμένου, ο οποίος μετά τον χωρισμό του, συναναστρεφόταν καθημερινά με εκδιδόμενες οροθετικές-τοξικομανείς γυναίκες, που εντόπιζε σε καταστήματα στην Πλατεία Βάθη και στην οδό Σωκράτους.
Οι δράστες είχαν σφάξει το θύμα με το ηλεκτρικό πριόνι, την ώρα που εκείνο κοιμόταν. Είχαν βρει το όργανο του εγκλήματος στο υπόγειο του σπιτιού καθώς το θύμα απασχολούταν με ξυλουργικές εργασίες.
Στη συνέχεια έκοψαν στη μέση τη σωρό και τα χέρια από τον καρπό και κάτω. Έπειτα πέταξαν το τεμαχισμένο πτώμα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι και έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Νωρίτερα είχαν αρπάξει άγνωστο χρηματικό ποσό, καθώς στο κτίριο δεν βρέθηκε ούτε ένα ευρώ! Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν μετά την κατάσβεση της φωτιάς από τους πυροσβέστες βρέθηκε η τεμαχισμένη σωρός και λίγο αργότερα αναγνωρίστηκε από την κόρη του.
Η 44χρονη Ελληνίδα συνελήφθη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση διεθνών ενταλμάτων σύλληψης για το ζευγάρι των Ρουμάνων, προκειμένου οι ελληνικές αρχές να προβούν σε αίτημα για την έκδοσή τους.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, περιύβριση νεκρού κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. http://www.newsbeast.gr