Μοσχάρι στη γάστρα με πορτοκάλι

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 350 γραμμάρια άπαχο μοσχαρίσιο κρέας σε φέτες
  • 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 15 γραμμάρια βούτυρο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 πράσινη πιπεριά
  • 2 μικρά πορτοκάλια
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και αλευρώνουμε το κρέας.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά ώστε να μαλακώσουν.
  3. Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε καλά σε όλες τις πλευρές.
  4. Στύβουμε τα πορτοκάλια και κρατάμε το εξωτερικό τους μέρος.
  5. Ακολούθως, μεταφέρουμε το μείγμα που υπάρχει στο τηγάνι σε μια γάστρα και προσθέτουμε το χυμό και ξύσμα από ένα πορτοκάλι.
  6. Σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά.
  7. Σερβίροντας γαρνίρουμε το πιάτο με το φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.http://www.newsbeast.gr/

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων