Υλικά
- 500 γρ. φύλλο κρούστας
- 500 γρ. φέτα
- 300 γρ γραβιέρα
- 3 αβγά
- 250 γρ. λιωμένο βούτυρο
- 250 ml γάλα
- Πιπέρι
- Ρίγανη και δυόσμο
Εκτέλεση
Βήμα 1Βουτυρώστε ελαφρώς ένα πυρέξ και προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.Βήμα 2Τοποθετήστε ένα ένα τα φύλλα διπλωμένα στη μέση στο πυρέξ αλείφοντας ενδιάμεσα με βούτυρο.Βήμα 3Ανακατέψτε τα τυριά σε ένα μπολ, προαιρετικά προσθέστε το πιπέρι, το δυόσμο και τη ρίγανη και σκορπίστε λίγο από το μείγμα πάνω από κάθε φύλλο.Βήμα 4Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα με ένα σύρμα και περιχύστε το μείγμα πάνω στην πίτα.Βήμα 5Χαράξτε σε κομμάτια και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 55 λεπτά. www.newsbeast.gr