Υλικά
- 900 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
- 1 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
- 1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Βήμα 1Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά μαγειρέψτε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει εξωτερικά και να ψηθεί εσωτερικά καλά.Βήμα 2Προσθέστε τη σόγια σος και την καστανή ζάχαρη, ανακατέψτε και αφήστε να πάρουν μια βράση.Βήμα 3Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα και να γυαλίσει το κοτόπουλο.Βήμα 4Σερβίρετε με ρύζι, προαιρετικά, και απολαύστε. www.newsbeast.gr