Πώς να κάνετε κοτόπουλο τεριγιάκι με τρία υλικά

Υλικά

  • 900 γρ. κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
  • 1 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη        

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά μαγειρέψτε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει εξωτερικά και να ψηθεί εσωτερικά καλά.
    Βήμα 2
    Προσθέστε τη σόγια σος και την καστανή ζάχαρη, ανακατέψτε και αφήστε να πάρουν μια βράση.
    Βήμα 3
    Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα και να γυαλίσει το κοτόπουλο.
    Βήμα 4
    Σερβίρετε με ρύζι, προαιρετικά, και απολαύστε.    www.newsbeast.gr