Σαραβάκος: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πανηγυρίζει επειδή βγήκε στην Ευρώπη»

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) εξασφάλισε την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 5 χρόνια και ο Δημήτρης Σαραβάκος μίλησε επί του θέματος.

Ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού» τόνισε πως το «τριφύλλι» έχει τεράστια ιστορία και δεν μπορεί να πανηγυρίζει επειδή εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς αυτό είναι υποχρέωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα γιατί τιμήσαμε τις ομάδες βόλεϊ. Ήρθε και η νίκη με τα Γιάννινα, παίρνουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Νομίζω είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει ακόμα πάρα πολλά πράγματα. Τώρα ξεκινάει.

Όταν υπάρχει μια καλή ομάδα η οποία έχει αποκτήσει ταυτότητα αγωνιστική, αν στηριχτεί και από τον κόσμο, νομίζω ότι έχει μέλλον αυτή η ομάδα.

Η αρχή έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό, απλά είχαμε αδικήσει σε κάποια παιχνίδια τον εαυτό μας. Νομίζω είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ο χρόνος θα δείξει πολλά πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια ιστορία, δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε που βγαίνουμε μετά από τόσα χρόνια στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη».