ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψηφίζουν όσοι παρακολουθούν μόνο τηλεόραση!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το ποσοστό όσων Ελλήνων δεν ασχολούνται με τη χρήση υπολογιστή και internet, είναι περίπου και το ποσοστό που ψηφίζει τη συγκυβέρνηση, δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα του Παρατηρητηρίου για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ, η οποία
διεξήχθη το 2013, σχετικά με τη χρήση των νέων τεχνολογιών από τους πολίτες, ένας στους τρεις Έλληνες (ποσοστό 34,4%) δηλώνει ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ το 36,3% δηλώνει ότι δεν έχει συνδεθεί ποτέ στο διαδίκτυο.
Από την έρευνα αυτή προκύπτει και κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό σε σχέση με τις ηλικίες που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα: Ποσοστό 73,4% ατόμων ηλικίας 66 -  74 ετών, λέει  ότι δεν έχει πρόσβαση από το σπίτι στο διαδίκτυο. Ποσοστό 57,3% ατόμων ηλικίας 55 -65 ετών, λέει  ότι δεν έχει επίσης πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το μικρότερο ποσοστό μη πρόσβασης αφορά στους νέους 16-25 ετών (18,4%).
Αν όμως δούμε ποιες ηλικίες ακριβώς ψηφίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, θα εκπλαγούμε όταν διαπιστώσουμε ότι ποσοστιαία η συγκυβέρνηση λαμβάνει ψήφους αντίστοιχες με τις ηλικίες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δηλαδή πολίτες που ενημερώνονται αποκλειστικά από τα τηλεοπτικά κανάλια του καθεστώτος.
Συμπερασματικά μπορούμε (με ένα βαθμό ασφάλειας) να πούμε ότι όσο οι ηλικίες που δεν ασχολούνται με το διαδίκτυο θα αποσύρονται, τόσο και θα πέφτει η επιρροή της τηλεόρασης επί των πολιτών, προχωρώντας σε μια πλήρως απομαζικοποιημένη κοινωνία. Μάλιστα με την εισαγωγή της τηλεόρασης smart, το διαδίκτυο θα αντικαταστήσει και τεχνολογικά την τηλεόραση.
ΥΓ. Τελικά φίλοι μας, τα πιο πάνω αποδεικνύουν πως όλοι εμείς που ασχολούμαστε εδώ μέσα στο διαδίκτυο, είμαστε εκείνοι που διαμορφώνουμε τη νέα κοινωνία. Γι' αυτό και η ευθύνη μας είναι μεγάλη. http://hassapis-peter.blogspot.gr