Βιβλίο Βόμβα – Οι άγνωστες απόρρητες λεπτομέρειες για τα Ελληνοτουρκικά – Όλα στη φόρα…

Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο-βόμβα θα …σκάσει το Φθινόπωρο
υπογεγραμμένο απ την δικηγόρο των Ελλήνων της Πόλης την Ελπίδα Φραγκοπούλου!!
Σε αυτή τη Βίβλο του Ελληνισμού περιγράφονται άγνωστες απόρρητες λεπτομέρειες για τα Ελληνοτουρκικά, αλλά και στοιχεία-φωτιά για το μυστικό διάταγμα που με αυτό η Άγκυρα κι οι μηχανισμοί της άρπαζαν τις περιουσίες των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης!!!
Η Ελπίδα Φραγκοπούλου-η κυρά της Πόλης- που επί χρόνια είχε μια μοναχική πορεία παρακολουθούμενη διαρκώς από τη ΜΙΤ κι υπερασπιζόμενη στην Κωνσταντινούπολη τα δίκαια των εναπομεινάντων Ελλήνων , είναι ένας άνθρωπος που υπέστη τα πάνδεινα με αξιοπρέπεια και έζησε στη γειτονική χώρα περνώντας κακουχίες και περιπέτειες δια πυρός και σιδήρου….
Το βιβλίο είναι αποκαλυπτικό. Μιλά για τους πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής που χειρίστηκαν τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, για δυναμικούς Έλληνες διπλωμάτες που «έπαιζαν» με τη φωτιά, για πολιτικούς που είχαν αθέατο αλλά ουσιαστικό ρόλο στις εξελίξεις, για ευρωβουλευτές που στη διεθνή σκακιέρα αποκάλυψαν το «άλλο» πρόσωπο της Τουρκίας, για μηχανισμούς συγκάλυψης, για τη δράση ξένων πρακτόρων και για την άδολη προσφορά μιας γυναίκας που γι αυτήν η πατρίδα είναι «το αγιότερον και το τιμιότερον…»!!
Το πολύκροτο βιβλίο που συνοδεύεται από μια σειρά φωτογραφιών και ντοκουμέντων θα προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό, θα φωτίσει άγνωστες πτυχές της Εθνικής μας υπόθεσης και θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους….
«Η Κυρά της Πόλης»- αυτός θα είναι ο τίτλος του βιβλίου θα παρουσιαστεί –εκτός της Αθήνας- και σε άλλες πόλεις της χώρας με παρούσα τη συγγραφέα αλλά και τους «πρωταγωνιστές» αυτής της συναρπαστικής Εθνικής περίπέτειας….http://www.hellasforce.com/blog/vivlio-vomva-i-agnostes-aporrites-leptomeries-gia-ta-ellinotourkika-ola-sti-fora/