Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019

Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου

Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση καλά κρατεί. Το ζήτημα είναι να κάνετε στην πράξη αυτά που εδώ και καιρό σχεδιάζετε γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσετε να εξελιχθείτε όπως θέλετε οι ίδιοι.

Κριός

Είστε χαρούμενοι που τα πράγματα έρχονται όπως θέλατε εξ’ αρχής
. Θα δώσετε περισσότερη σημασία στον αγαπημένο σας.   

Ταύρος

Δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να προχωρήσετε σε μία νέα δέσμευση και αυτό γιαί δεν εμπιστεύεστε απολύτως τον εαυτό σας. Έχετε ανασφάλειες.              

Δίδυμοι

Είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε κατ’ευχήν. Έχετε ξανά όνειρα που θέλετε να κάνετε πράξη στην καθημερινότητά σας. Είστε σίγουροι για εσάς.

Καρκίνος

Δε σας αρέσει που πρέπει να νιώθετε χαρούμενοι επειδή το «επιβάλλουν» οι γιορτές. Παρ’ όλα αυτά οφείλετε να είστε αισιόδοξοι.

Λέων

Ξέρετε τι θέλετε και για αυτό παίρνετε πρωτοβουλίες συνέχεια. Θέλετε να κάνετε μία νέα αρχή στα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Έχετε αρκετό άγχος να τους ικανοποιήσετε όλους. Αν σκεφτείτε ωστόσο τον εαυτό σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι εσάς δε σας φροντίζετε όπως θα έπρεπε.

Ζυγός

Όλα πάνε σε καλό δρόμο. Έχετε μία καλή επαγγελματική πορεία. Οι όψεις ευνοούν το πολύ φλερτ και την πιθανότητα ενός καινούργιου έρωτα.

Σκορπιός

Ξέρετε ότι δε θέλετε να μπείτε σε μία σχέση η οποία θα σας προκαλέσει πολύ έντονα συναισθήματα. Αυτό γιατί θέλετε να νιώθετε ανεξάρτητοι.

Τοξότης

Έχετε στόχους και όνειρα για το μέλλον που όμως φοβάστε να τα επιτελέσετε. Αναζητήστε την αιτία αυτού του φόβου και όλα θα πάνε περίφημα.

Αιγόκερως

Δε θέλετε να βγείτε γενικά αυτό το διάστημα. Περνάτε μία φάση που επαναπροσδιορίζετε τις αξίες και τα πιστεύω σας. Κάνετε μία χρήσιμη ενδοσκόπηση.

Υδροχόος

Σας αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας στην παρούσα φάση και δε φαίνεται να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θα γίνει κάτι καινούργιο στην καθημερινότητά σας.

Ιχθύς

Είστε χαρούμενοι και παράλληλα αρκετά σκεπτικοί. Θέλετε να κάνετε ένα νέο χόμπι. Όσοι χωρίσετε προχωράτε γρήγορα παρακάτω. Κατά τα άλλα τα ερωτικά θα είναι μέτρια.                  www.in.gr