Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χώρισες; Τι πρέπει να κάνεις για να τα ξαναβρείτε ανάλογα με το ζώδιό του

ΚΡΙΟΣ
Ένα ατίθασο Κριάρι, έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να σε μπλέξει για μία ακόμα φορά στα ερωτικά του δίχτυα, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις! Ο αυθορμητισμός του, αλλά και το κυνήγι που θα σου κάνει, είναι αρκετά για να ενδώσεις…
Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να λάβεις τοις μετρητοίς τις προθέσεις του και ούτε να κάνεις μεγάλα όνειρα, ότι η σχέση σας μπορεί να έχει μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο! Δεν πρέπει να του δώσεις την σιγουριά ότι σε κατέκτησε και σε έριξε για μία ακόμα φορά, πρέπει να αφήσεις να αιωρούνται κάποιες αμφιβολίες και είναι αναγκαίο να του δώσεις με τον τρόπο σου να καταλάβει ότι έχεις αλλάξει, ότι πρέπει να κάνει προσπάθεια από την αρχή! Ο Κριός λατρεύει τις προκλήσεις και βαριέται τα εύκολα, για το λόγο αυτό, αν θέλεις να έχεις μία καλή επανασύνδεση μαζί του, φλέρταρε μαζί του σαν να τον γνώρισες μόλις τώρα, μην συζητάς καθόλου για το παρελθόν και άφησέ τον για μία ακόμα φορά να σε διεκδικήσει!
ΤΑΥΡΟΣ
Μία επανασύνδεση με έναν Ταύρο, είναι σαν να υπογράφεις ένα συμφωνητικό συμβίωσης, όπου πρέπει να διαβάσεις καλά όλους τους όρους και τους κανόνες και να σκεφτείς, αν όντως πρέπει να πεις το τελικό ναι… Η γλυκύτητά του, ο αισθησιασμός του, αλλά και αυτή η σταθερότητα και η σιγουριά που εκπέμπει, είναι αρκετά για να μπλεχτείς για μία ακόμα φορά στα ερωτικά του δίχτυα! Τι πρέπει όμως να κάνεις αυτή την φορά, για να μπορέσει η σχέση σας να έχει καλύτερη πορεία; Πρέπει να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του, είναι αναγκαίο να του δώσεις την σιγουριά ότι τα συναισθήματά σου δεν έχουν αλλάξει, ότι είσαι ο ίδιος άνθρωπος που ερωτεύτηκε και αγάπησε και ότι τώρα έχεις την προθυμία να κάνεις υπομονή, για να μπορέσει η σχέση σας να στηριχτεί σε ακόμα πιο γερές βάσεις… Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να δώσεις στον Ταύρο τον χρόνο του, για να πάρει ζεστά το θέμα της επανασύνδεσης!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μία από τις αγαπημένες συνήθειες ενός Διδύμου είναι να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται από μία σχέση, ακριβώς όπως κάνει και ο… φαντομάς! Οι επανασυνδέσεις είναι το αγαπημένο του ερωτικό παιχνίδι, γιατί του δίνουν την ευκαιρία να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από μία σχέση, προκειμένου να γευτεί την ελευθερία του και στη συνέχεια να επανέλθει και πάλι δριμύτερος! Αν λοιπόν δεν μπόρεσες να του αντισταθείς και μπλέχτηκες για μία ακόμα φορά στα ερωτικά του δίχτυα, αυτή την φορά θα πρέπει να συμπεριφερθείς διαφορετικά, αλλά και πιο έξυπνα… Δείξε του με τον τρόπο σου ότι και για σένα όλο αυτό που ζείτε είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, στο οποίο δεν σου αρέσει να τηρείς κανόνες… άφησε να εννοηθεί ότι δεν παίρνεις και πολύ στα σοβαρά την επανασύνδεσή σας και φυσικά μην του διαθέτεις όλο τον ελεύθερο χρόνο σου, αλλά συνέχισε και τις δραστηριότητες που είχες όταν ο Δίδυμος είχε εξαφανιστεί! Με αυτό τον τρόπο θα πάρει το μάθημά του και σίγουρα θα το σκεφτεί καλά, πριν ξαναφύγει μακριά σου!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όταν ένας Καρκίνος επιστρέφει κοντά σου μετανιωμένος, τότε πράγματι έχει δυνατά αισθήματα και θέλει να προσπαθήσει, για να μπει η σχέση σας σε μία νέα πορεία… Μία επανασύνδεση μαζί του όμως, δεν είναι και εύκολη υπόθεση! Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Καρκίνο να ξεχάσει και να γυρίσει μία νέα σελίδα στη σχέση σας, επομένως πάντα ο ίδιος θα επαναφέρει το παρελθόν στο παρόν σας… Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις την συναισθηματική ζεστασιά που έχει ανάγκη, είναι απαραίτητο να καλύψεις τις ανασφάλειές του και να τον διαβεβαιώσεις πως όταν ήσασταν χωριστά, εσύ δεν είχες μυαλό για κάτι άλλο! Επιπλέον, πρέπει να δείξεις κατανόηση στα συναισθηματικά του σκαμπανεβάσματα, που σίγουρα πολλές φορές θα σε μπερδέψουν και θα σε προβληματίσουν! Θυμήσου το εξής: Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα…
ΛΕΩΝ
Είναι δύσκολο να αντισταθείς στην ακαταμάχητη γοητεία ενός Λέοντα, ακόμα και αν στο παρελθόν σε έκανε να πέφτεις στα πατώματα κλαίγοντας από ερωτική στεναχώρια… Αν λοιπόν για μία ακόμα φορά μπλέχτηκες στα ερωτικά του δίχτυα, θα πρέπει να έχεις την σιγουριά ότι μπορείς να αφήσεις και πάλι τον εαυτό σου ελεύθερο, αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν και απολαμβάνοντας μαζί του την στιγμή και τον έρωτά σας, διώχνοντας μακριά τα μαύρα σύννεφα από τη σχέση σας. Ο Λέοντας δεν θέλει να νιώσει ότι θα τρέξεις πίσω του σαν ένα πιστό σκυλάκι, αλλά έχει την ανάγκη να φλερτάρει και να νιώσει την επιβεβαίωση πως σε κατακτά από την αρχή! Δεν του αρέσει να κάνει κουβέντα για όλα τα δυσάρεστα γεγονότα που μεσολάβησαν μεταξύ σας στο παρελθόν, αλλά θέλει μαζί να σχεδιάσετε το μέλλον… Έχεις την προθυμία λοιπόν να γυρίσεις μία ολοκαίνουργια σελίδα, σαν να γνωριστήκατε μόλις τώρα; Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε είναι βέβαιο ότι θα πετύχει και η επανασύνδεσή σας!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι γενικά της άποψης ότι αν ραγίσει το γυαλί, δύσκολα μπορεί να ξανακολλήσει… Έτσι λοιπόν, αν επέστρεψε και πάλι κοντά σου, σημαίνει ότι έχει την φωλιά του λερωμένη και κατάλαβε τα λάθη που έγιναν μεταξύ σας! Δεν είναι όμως εύκολο να καταφέρεις από την πρώτη στιγμή να έχεις μία ήρεμη επανασύνδεση μαζί του! Δύσκολα ένας Παρθένος θα καταφέρει να γκρεμίσει τον τοίχο που δημιουργήθηκε από τον χωρισμό σας. Θα σου ανοιχτεί με αργό, αλλά σταθερό τρόπο, μόνο αν καταφέρεις να του δημιουργήσεις την σιγουριά, ότι θα προσπαθήσεις και εσύ με τις πράξεις σου να τα πάτε καλύτερα! Για να πετύχει η επανασύνδεσή σας, θα πρέπει να περάσεις με άριστα τα «τεστάκια» από τα οποία θα σε περάσει και επιπλέον, θα πρέπει να έχεις την υπομονή να ανεχτείς την κτητική συμπεριφορά του!
ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός ξαναγύρισε κοντά σου μετανιωμένος και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε δελεάσει για να τα ξαναβρείτε; Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα τον χειριστείς, αν θέλεις αυτή την φορά να μην έχετε και πάλι τα ίδια μπερδέματα… Καταρχήν θα πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου ότι ο Ζυγός μπορεί να επιστρέφει κοντά σου, γιατί δεν θέλει να μείνει μόνος του… Από την άλλη πλευρά, θα ρίξει σ’ εσένα το μπαλάκι για να πάρεις τις πρωτοβουλίες για να σμίξετε και πάλι σαν ζευγάρι (για να αποποιηθεί τις ευθύνες)! Σε κάθε περίπτωση, αν τον θέλεις πραγματικά πολύ, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσεις με άνεση, χωρίς να του βάλεις δύσκολα… Μην τον ρωτήσεις τι, πού και πώς, απλά φλέρταρε μαζί του και διεκδίκησέ τον, κρατώντας πάντα και μία πισινή, σε κάθε τι που σου λέει!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ένα από τα βασικά ελαττώματα ενός Σκορπιού είναι η ζήλια και η καχυποψία του… Αν λοιπόν έχει κάνει κίνηση για να τα ξαναβρείτε, θα πρέπει να έχεις αποφασίσει ότι έχεις αρκετή υπομονή και πολύ ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα επακόλουθα, που θα φέρει μία επανασύνδεση! Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να του αφήσεις υπόνοιες ότι όσο ήσασταν χωριστά, έπαιζε και κάτι άλλο, με ένα νέο πρόσωπο που γνώρισες! Επιπλέον, δεν πρέπει να του δείξεις ότι είχες συνηθίσει την απουσία του και περνούσες καλά με τις παρέες σου, βγαίνοντας, διασκεδάζοντας και κάνοντας απεριόριστα ξενύχτια, που σε έκαναν να ξεσαλώσεις! Θα πρέπει να του δώσεις την βεβαιότητα και την σιγουριά ότι στη σκέψη σου είχες μόνο τον ίδιο και αναζητούσες τρόπους για να είστε και πάλι μαζί! Επιπλέον, θα πρέπει να ανεχτείς τις καχυποψίες του, μέχρι ο ίδιος να νιώσει και πάλι εμπιστοσύνη!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας Τοξότης χάνεται, εμφανίζεται, απομακρύνεται, όμως είναι πάντα εκεί, κάθε φορά που θα δοθεί ευκαιρία να τα ξαναβρείτε… Όλα αυτά, με την προϋπόθεση να μην του κάνεις τη ζωή δύσκολη! Αν λοιπόν σου έχει δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείς μαζί του και αυτό είναι κάτι που το θέλεις πραγματικά πολύ, θα πρέπει να τον χειριστείς αρκετά έξυπνα… Μην κάνεις καμία ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ σας ή μην αφήσεις τις κουβέντες σας να πάρουν σοβαρή τροπή, αναζητώντας απαντήσεις για το παρελθόν ή το μέλλον… Το μυαλό σου πρέπει να είναι επικεντρωμένο στο παρόν και στον τρόπο με τον οποίο μπορείς να απολαύσεις μαζί του την «στιγμή»! Επιπλέον, δεν θα πρέπει να έχεις και τόσο διαθέσιμο χρόνο… μην του τα δίνεις όλα στα πιάτο, γιατί ο Τοξότης γουστάρει το κυνήγι! Δείξε ότι έχεις το δικό σου πρόγραμμα και άφησέ τον να βρει τρόπο για να σε κερδίσει!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για να μπορέσει να γίνει μία σωστή επανασύνδεση με έναν Αιγόκερω, θα πρέπει να τεθούν κάποιοι όροι και κανόνες, για το λόγο αυτό πρέπει να προσέξεις τι έχει να σου πει και πώς έχει σκοπό να κινηθεί… Ο Αιγόκερως δεν θα δει επιφανειακά το θέμα της δικής σας επανασύνδεσης και θα ενδώσει μόνο αν είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα πετύχει! Εσύ πώς πρέπει να χειριστείς την όλη κατάσταση; Άκουσε όλα όσα θα σου εκφράσει, συζήτησε μαζί του τα παράπονα που έχει από εσένα και πρότεινέ του να βρείτε έναν τρόπο για να αποκαταστήσετε τη σχέση σας… Στη συνέχεια, εκμεταλλεύσου με θετικό τρόπο την εμπειρία που έχεις από την σχέση σας, κάνε του τα χατίρια, δείξε του ότι τον βάζεις ως προτεραιότητά σου και ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον! Εφόσον ο Αιγόκερως δει ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν είναι πλέον ανύπαρκτα, το επόμενο βήμα θα είναι να σου παραδοθεί άνευ όρων!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας Υδροχόος λειτουργεί πάντα απρόβλεπτα στις σχέσεις του και το συνηθίζει να κάνει επανασυνδέσεις με συντρόφους του παρελθόντος, όμως τις περισσότερες φορές η κατάληξη είναι πάντα η ίδια! Για να μπορέσει αυτή τη φορά να πάει καλύτερα η σχέση σας, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις να περιμένεις κάτι περισσότερο από εκείνον. Είναι αυτός που είναι και πρέπει να τον αποδεχτείς, με τα καλά και τα στραβά του! Επιπλέον, το ότι τα ξαναβρίσκετε δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ο Υδροχόος να κόψει τις συνήθειες που είχε τόσο καιρό μακριά σου. Μην τον περιορίσεις, αλλά δώσε του άπλετη ελευθερία! Για να παραμείνει ένας Υδροχόος για πάντα στη ζωή σου, θα πρέπει να έχεις κερδίσει την αγνή και πραγματική του φιλία…
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς έχει μεγάλη ανάγκη από συναίσθημα, ρομαντισμό, χάδια και συναισθηματική επιβεβαίωση! Αυτά και μόνο είναι αρκετά, για να κάνει μαζί σου μία όμορφη επανασύνδεση, την οποία θα απολαύσετε και οι δύο! Για να μπορέσετε όμως να παραμείνετε για αρκετό καιρό μαζί, θα πρέπει να καταλάβεις πως δεν είναι όλα ακριβώς όπως σου τα λέει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέφει αισθήματα για σένα! Επιπλέον, είναι αναγκαίο να μπορείς να καλύψεις τις ανασφάλειές του ή να αναλάβεις εσύ σημαντικές πρωτοβουλίες που αφορούν την πορεία της σχέσης σας! Μην τον βάζεις σε διλήμματα και σε σκέψεις, που θα τον κάνουν να μπερδευτεί ακόμα χειρότερα. Αφού γύρισε κοντά σου… πρέπει να του τα κάνεις όλα εύκολα για να τον κρατήσεις!     www.govastileto.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ειδικοί κατέγραψαν 46 αρνητικές συνέπειες των social media

Νέα μελέτη προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για τις επιπτώσεις από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Είναι αναμφισβήτητο ότι οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έφεραν πολυεπίπεδες μεταβολές και μικρές αλλά και μεγάλες επαναστάσεις σε κάθε τομέα της προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

«Ταφόπλακα» στις λαϊκές αγορές από τον Άδωνι!

Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο Πισσαρίδη, που οδηγεί στον αφανισμό τις μικρές επιχειρήσεις των αγροτών – παραγωγών Νέο γύρο σφοδρών αντιδράσεων προκαλεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που αλλάζει άρδην το τοπίο στις λαϊκές αγορές.

Πώς οι ανατιμήσεις αλλάζουν την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών

Μέχρι τον Μάρτιο του 2022 εκτιμάται ότι θα διαρκέσει η επίδραση των ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες, μεταφορικό και ενεργειακό κόστος στις τελικές τιμές των προϊόντων διατροφής.

Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για ένα πύρινο φεγγάρι που έρχεται να ρίξει φως σε θέματα που αφορούν το θάρρος, τον ανταγωνισμό, την επιθετικότητα, τον αυθορμητισμό, το Εγώ μας.

Oι κωδικοί ΟΣΔΕ ανά Περιφέρεια που δίνουν τα επιπλέον 29 μόρια στους υποψήφιους Νέους Αγρότες 2021

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά τα 12 μόρια (μέγιστο) που προσφέρει το κριτήριο του αρχικού προσανατολισμού της γεωργικής εκμετάλλευσης σε τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας και τα 17 μόρια (μέγιστο) σύμφωνα με το κριτήριο συμβολής του επιχειρηματικού σχεδίου σε στόχους και τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας.

Ρωσία- ΝΑΤΟ: Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο

Του Δημήτρη Λιάτσου * Τελικά ολοκληρώνεται ένα «διαζύγιο» το οποίο είχε γίνει οφθαλμοφανές από το 2015. Η Μόσχα αποφάσισε να  απαντήσει στην πρόσφατη απόφαση του ΝΑΤΟ να απελάσει οκτώ συνεργάτες της μόνιμης ρωσικής αντιπροσωπείας στην έδρα του Συνασπισμού, στις Βρυξέλλες.

Έδεσσα: «Λουκέτο» στη ΜΕΘ του νοσοκομείου λόγω έλλειψης προσωπικού

Μεγάλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στη Βόρεια Ελλάδα , με τα κρούσματα να πληθαίνουν διαρκώς, τους εμβολιασμούς να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και τις  αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών να αποβαίνουν σε βάρος της εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων .

Επιστρεπτέες προκαταβολές – Έρχεται ο λογαριασμός.Μέσω myAADE η ενημέρωση για ποσά επιστροφής

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ενημερωθούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν λάβει Επιστρεπτέες Προκαταβολές για τα ποσά που οφείλουν και πρέπει να επιστρέψουν στο Δημόσιο.

σουφλέ σοκολάτας η πιο εύκολη συνταγή.

Υλικά: 125gr κουβερτούρα 1 κουταλιά βούτυρο 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη 1 κουταλιά αλεύρι 1 κουταλιά κακάο 1 αυγό 1 πρέζα γαρίφαλο

ΗΠΑ – Για πρώτη φορά στον κόσμο γιατροί συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο νεφρό από χοίρο

Χειρουργοί στη Νέα Υόρκη συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο – για πρώτη φορά στον κόσμο – ένα νεφρό που είχε αναπτυχθεί στο σώμα ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου. Το όργανο λειτούργησε κανονικά, κάτι που ανοίγει πιθανώς το δρόμο για μια νέα πηγή οργάνων προς μεταμόσχευση προερχόμενων από ζώα.