Κρέμα λεμονιού

200 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
60 γρ. χυμός λεμονιού
Ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
Διαδικασία
Βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη
για 3 λεπτά, σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας να λιώσει η ζάχαρη. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσει η κρέμα για 30 λεπτά. Στη συνέχεια βάζουμε τα μπολ στο ψυγείο να κρυώσουν καλά (για 2 ώρες).    www.tovima.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κ. Σισμανίδης: Δεν έχω αμφιβολία ότι είναι ο τάφος του Αριστοτέλη...

Φτιάξτε σπιτική μαγιονέζα εύκολα και γρήγορα

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Ερχονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί - εξπρές σε σπίτια

Κιμαδόπιτα με χωριάτικο φύλλο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων