Κρέμα λεμονιού

200 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
60 γρ. χυμός λεμονιού
Ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι
Διαδικασία
Βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη άχνη
για 3 λεπτά, σε μέτρια θερμοκρασία, ανακατεύοντας να λιώσει η ζάχαρη. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον χυμό και το ξύσμα και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε να κρυώσει η κρέμα για 30 λεπτά. Στη συνέχεια βάζουμε τα μπολ στο ψυγείο να κρυώσουν καλά (για 2 ώρες).    www.tovima.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων