Ζώδια: Τι ψάχνουν άνδρες και γυναίκες στο άλλο φύλο

Τι ψάχνει ένας Κριός;
Ο άντρας Κριός ψάχνει να βρει μια δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, μια γυναίκα που δεν θα διστάζει να εκφράζεται ελεύθερα όσο και αν τον πικραίνει. Θέλει μια γυναίκα ανεξάρτητη, ελεύθερη, κοινωνική και σεξουαλική, που θα καταφέρει να τον ρίξει με ευγένεια, καλούς τρόπους και αισθησιασμό και φυσικά ο ίδιος θα αναλάβει το ρόλο να τη μεταμορφώσει σε ένα θερμό, συντροφικό πλάσμα.

Η γυναίκα με Άρη στον Κριό ψάχνει ένα δυναμικό άντρα, ανεξάρτητο, αποφασιστικό. Καλό θα ήταν να έχει αθλητικό κορμί αν και μεγαλύτερη σημασία δίνει στην ειλικρίνεια, στην ευθύτητα, στο θάρρος. Θέλει δίπλα της έναν άντρα που να λέει ευθέως και ξεκάθαρα τα θέλω του.

Τι ψάχνει ένας Ταύρος;
Ο άντρας Ταύρος δίνει σημασία στην εξωτερική εμφάνιση καθώς του αρέσει η γυναίκα να φροντίζει τον εαυτό της, να αναδεικνύει τα προσόντα της, να είναι καλόγουστη και θηλυκή, να διακρίνεται από κομψότητα και να ξέρει να κρύβει τις ατέλειές της. Σε δεύτερη φάση, θέλει η γυναίκα να είναι δυναμική, να πετυχαίνει τους στόχους της, να περνάει τις απόψεις της με τρόπο, να μιλάει όμορφα, να εκπέμπει θηλυκότητα, να χρησιμοποιεί όμορφο λεξιλόγιο, να είναι γλυκιά.
Η γυναίκα με Άρη στον Ταύρο ψάχνει να βρει έναν άντρα σταθερό, δυνατό, να της εμπνέει ασφάλεια. Δεν της αρέσουν οι επιπόλαιοι άνθρωποι. Θέλει παραδοσιακούς άντρες, ικανούς να δημιουργούν και ας μην είναι υπερβολικά μορφωμένοι. Αναζητά το έντονο και αισθησιακό σεξ.
Τι ψάχνει ένας Δίδυμος;
Ο άντρας Δίδυμος κοιτά την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας αλλά αυτή δεν είναι αρκετή. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα έξυπνη, με κοφτερό μυαλό, διανοητική και εγκεφαλική. Ψάχνει την γυναίκα που θα τον εξιτάρει με τις γνώσεις της, που θα του πάρει το μυαλό, μια γυναίκα με χιούμορ, που θα τον ταξιδεύει, που θα εμπνέει θαυμασμό, ευχάριστη και κοινωνική.
Η γυναίκα με Άρη στους Διδύμους ψάχνει έναν άντρα διανοητικό, πνευματώδη, έξυπνο, με ζωντάνια, έναν άντρα που θα της κάνει εκπλήξεις. Της αρέσει το φλερτ και το παιχνίδι, η νεανική εμφάνιση, το αθλητικό στιλ. Δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα το χρήμα. Βασικά δεν αντέχει τη βαρεμάρα και τη μιζέρια.
Τι ψάχνει ένας Καρκίνος;
Ο άντρας Καρκίνος δεν κοιτά την εμφάνιση. Ψάχνει να βρει μια γυναίκα νοικοκυρά, που να μαγειρεύει καλά και να τον εκπλήσσει με τις ικανότητές της. Θέλει να ζει σε ένα καλά οργανωμένο σπίτι και θέλει στο πλευρό του μια γυναίκα που να φροντίζει τον εαυτό της και να είναι τακτική, μια γυναίκα που θα τα καταφέρνει όλα στην καθημερινότητα, καλή νοικοκυρά και σύζυγο, που να ξέρει να ευχαριστεί τον άντρα της.
Η γυναίκα με Άρη στον Καρκίνο ψάχνει έναν συναισθηματικό, ευαίσθητο άντρα, πρόθυμο να την ακούει, να την προστατεύει, να την παρηγορεί. Μερικές φορές, πέφτει σε δύσκολους χαρακτήρες, πολύπλοκους και κυκλοθυμικούς. Όμως κατά βάθος, αναζητά την ασφάλεια και την σιγουριά δίπλα σε ένα δυνατό άντρα.
Τι ψάχνει ένας Λέοντας;
Ο άντρας Λέων είναι απαιτητικός και όποια γυναίκα καταφέρει να τον ρίξει, είναι σίγουρο ότι θα θαυμάζει ακόμα και τα ελαττώματά της. Θέλει η γυναίκα να εκπέμπει σεξουαλικότητα ακόμα και αν δεν είναι μοντέλο. Θέλει να έχει στιλ, θηλυκότητα, έντονη προσωπικότητα, να ξέρει να διεκδικεί, να έχει όνειρα, στόχους, φιλοδοξίες, να βάζει ψηλά τον πήχυ και να τα καταφέρνει.
Η γυναίκα με Άρη στον Λέοντα ψάχνει να βρει έναν άντρα εξωστρεφή, με αυτοπεποίθηση, επιδεικτικό και μεγαλοπρεπή. Θέλει στο πλευρό της έναν άντρα παιχνιδιάρη, γενναιόδωρο και όχι ιδιαίτερα σοβαρό. Της αρέσει να την ζηλεύουν, να την διεκδικούν, να την κατακτούν για να υπάρχει ζωντάνια και ενδιαφέρον στη σχέση.
Τι ψάχνει ένας Παρθένος;
Ο άντρας Παρθένος είναι δύσκολος και χρειάζεται κόπο για να τον κατακτήσεις. Δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Θέλει η γυναίκα να είναι περιποιημένη, να βάφεται όπως πρέπει, να ντύνεται καλόγουστα χωρίς να είναι προκλητική. Αναζητά μια γυναίκα σοβαρή και συνεπή σε όλους τους τομείς, να ξέρει τι θέλει και που πατά, να τηρεί το λόγο της. Εξετάζει εξονυχιστικά τα πάντα.
Η γυναίκα με Άρη στην Παρθένο ψάχνει έναν άντρα ευγενικό, καλλιεργημένο, χαμηλών τόνων, λογικό και υγιή. Της αρέσει ο άντρας να είναι περιποιημένος και επιτυχημένος αλλά να μην το επιδεικνύει. Αντιπαθεί τις φιγούρες, την αγένεια, την αυταρχικότητα, την τρομερή αυτοπεποίθηση γιατί όλα αυτά δηλώνουν ανασφάλειες.
Τι ψάχνει ένας Ζυγός;
Ο άντρας Ζυγός θαυμάζει όλες τις γυναίκες καθότι αγαπά το γυναικείο φύλο. Για να τον τραβήξει μια γυναίκα, πρέπει να ντύνεται όμορφα, να προσέχει την εμφάνισή της, να είναι καλόγουστη, να αγαπά τα καλλιτεχνικά, να ζει όμορφα την καθημερινότητά της, πέρα από τα συνηθισμένα. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα να μιλάει όμορφα αλλά να είναι και δυναμική και αποφασιστική.
Η γυναίκα με Άρη στον Ζυγό θέλει δίπλα της ένα γοητευτικό άντρα, ευγενικό, να ξέρει να συμπεριφέρεται, να είναι ευχάριστος και περιποιημένος. Να εκπέμπει κάτι αριστοκρατικό ακόμα και αν δεν είναι πλούσιος. Αναζητά έναν άντρα να την περιποιείται, να επικοινωνεί μαζί του σε όλα τα επίπεδα και να έχουν μαζί μια κοινωνική ζωή. Δεν αγαπά την αγένεια, τον τσαμπουκά και την ανεξαρτησία.
Τι ψάχνει ένας Σκορπιός;
Ο άντρας Σκορπιός τεστάρει μια γυναίκα πριν αφεθεί συναισθηματικά. Μπορεί να καταλάβει από το βλέμμα της κάθε μυστικό καθότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, αναδεικνύουν τον ψυχολογικό και συναισθηματικό κόσμο. Γι’ αυτόν, σημασία έχουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Εννοείται πως θέλει η γυναίκα να είναι εκρηκτική στο κρεβάτι, να τον ανεβάζει και να απολαμβάνει μαζί της τον έρωτα δίχως όρια.
Η γυναίκα με Άρη στο Σκορπιό ψάχνει έναν άντρα σκοτεινό, μυστήριο, συναισθηματικό, πολύπλοκο. Θέλει να ανακαλύπτει συνεχώς νέα πράγματα. Αναζητά έναν άντρα γοητευτικό, δυνατό, να μαγνητίζει, αισθησιακό, σεξουαλικό και κτητικό. Τα απλά πράγματα δεν έχουν ενδιαφέρον.

Τι ψάχνει ένας Τοξότης;
Ο άντρας Τοξότης είναι έξυπνος και όσο γελαστός και χαρωπός και αν δείχνει, βλέπει πέρα από την επιφάνεια. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα πνευματική, με χιούμορ, γνώσεις, πολύπλοκο μυαλό. Αναζητά μια γυναίκα έξυπνη, ανεξάρτητη, δημιουργική, ελεύθερη, κοινωνική, να έχει ενδιαφέροντα, να στέκει στα πόδια της και να μην γραπώνεται από αυτόν ή να τα περιμένει όλα από αυτόν.
Η γυναίκα με Άρη στον Τοξότη θέλει δίπλα της έναν άντρα δραστήριο και ανοιχτό στις απολαύσεις της ζωής. Θέλει να περνάει όμορφα και να υπάρχει παιχνίδι. Αναζητά έναν άντρα με χιούμορ και αισιοδοξία και όχι κάποιον που θα το παίζει ότι είναι κάποιος. Αν τα βρει αυτά, δεν δίνει σημασία στο επάγγελμα.
Τι ψάχνει ένας Αιγόκερως;
Ο άντρας Αιγόκερως είναι αυστηρός και λογικός και έχει κριτήρια. Δεν εντυπωσιάζεται εύκολα, πρέπει πρώτα να εμπιστευτεί απόλυτα τη γυναίκα. Ψάχνει μια γυναίκα που να μπορεί να συνδυάζει οικογένεια, καριέρα και προσωπική ζωή. Μια γυναίκα που θα έχει όνειρα, φιλοδοξίες, στόχους, ηθική, αρχές, που θα μπορεί να αντέχει, που θα μπορεί να αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας χωρίς να χάνει τη θηλυκότητά της.
Η γυναίκα με Άρη στον Αιγόκερω ψάχνει έναν άντρα δυνατό και σταθερό, φτιαγμένο επαγγελματικά και οικονομικά ή τουλάχιστον κάποιον που να έχει αυτές τις προδιαγραφές. Αναζητά έναν άντρα με στόχους, ξεκάθαρο, να ξέρει προς τα που βαδίζει. Αποφεύγει τους επιπόλαιους και ανεύθυνους ανθρώπους.
Τι ψάχνει ένας Υδροχόος;
Ο άντρας Υδροχόος είναι περίεργος, επαναστάτης και ανατρεπτικός. Ψάχνει μια γυναίκα κοινωνικά ευαίσθητη, να συγκινείται και να ενεργοποιείται σε όσα συμβαίνουν στον κόσμο, να βοηθάει τους ανθρώπους και να μην είναι παθητική. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα πνευματώδη, έξυπνη, ανατρεπτική, πρωτοποριακή στις ιδέες της, με απόψεις που τις υπερασπίζεται χωρίς να υποχωρεί στις αντιξοότητες.
Η γυναίκα με Άρη στον Υδροχόο ψάχνει έναν άντρα αντισυμβατικό, ξεχωριστό, με ιδιαίτερες απόψεις και ενδιαφέροντα, με ιδιαίτερο στιλ. Θέλει δίπλα της έναν άντρα έξυπνο, πνευματικό, με γρήγορη αντίληψη. Δεν την νοιάζει αν είναι θερμός συναισθηματικά γιατί θα προσπαθήσει να τον κατακτήσει.
Τι ψάχνει ένας Ιχθύς;
Ο άντρας Ιχθύς ψάχνει μια γυναίκα που να ικανοποιεί τις επιθυμίες του κάθε στιγμή. Θέλει δίπλα του μια γυναίκα τρυφερή, ευαίσθητη και συναισθηματική στα λόγια και στις πράξεις. Μια γυναίκα που να ξεχωρίζει, να επιβάλλει τα θέλω της, να ξέρει να διαχειρίζεται τη γυναικεία φύση της και να καταφέρνει με τον τρόπο της να κατακτά τα θέλω της. Μια γυναίκα με ταλέντο στην αγάπη, στον έρωτα και την τέχνη.
Η γυναίκα με Άρη στους Ιχθύς ψάχνει έναν άντρα ευαίσθητο, συναισθηματικό, πολύπλοκο, έναν άντρα που να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, τρυφερό, να την παρηγορεί και να της συμπαραστέκεται. Και αυτή με τη σειρά της, να ανταποδίδει. Βρίσκεται στο πλευρό άπορων καλλιτεχνών και ανθρώπων που έχουν χτυπηθεί από τη ζωή. Αδιαφορεί για τους δυναμικούς και ανεξάρτητους τύπους.        www.govastileto.gr