Aστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου

Με διάθεση και προσήλωση στα «θέλω» σας θα είστε όλα τα ζώδια. Τα Χριστούγεννα σίγουρα σας έχουν επηρεάσει και είστε σε μία φάση που περιμένετε να έρθουν τα καλύτερα στη ζωή σας έτσι κι αλλιώς.

Κριός

Περνάτε τον χρόνο σας με μεγάλο ενθουσιασμό. Νιώθετε ότι είστε πολύ παραγωγικοί και δεν παραπονιέστε για τίποτα.
           

Ταύρος

Είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε αυτά που θέλατε εδώ και καιρό. Θέλετε η σχέση σας να έχει περισσότερο χρόνο να σας βλέπει.

Δίδυμοι

Γκρινιάζετε λίγο αλλά πρέπει να είστε ανοιχτοί να δειχτείτε τα Χριστούγεννα και τη θετική τους διάθεση. Υπομονή πρέπει να έχετε.

Καρκίνος

Χαρούμενοι και παράλληλα με αμφιβολίες. Αν έχετε σχέση σταματήστε να φοβάστε να νιώσετε και προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι.

Λέων

Σίγουροι για εσάς. Έχετε λαμπρά σχέδια και πλάνα για τη δουλειά σας. Χαίρεστε πολύ για το γεγονός ότι θα βρείτε χρόνο για αυτούς που αγαπάτε.

Παρθένος

Χαρούμενος αλλά και αγχωμένος. Θέλετε να οργανώσετε άμεσα τις εορταστικές σας υποχρεώσεις διαφορετικά δε θα προλάβετε καθόλου.

Ζυγός

Αφήστε τον εαυτό σας να αγαπήσει κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Μη μένετε στη συναισθηματική ρουτίνα η οποία δε θα έχει κανένα αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Βαριέστε να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των άλλων και θέλετε να δώσετε βάση κυρίως στον εαυτό σας. Αυτό άλλωστε θέλατε για τις γιορτές.

Τοξότης

Πρέπει να χαλαρώσετε γενικά γιατί δεν είστε το κέντρο του κόσμου. Επιπλέον δώστε την ευκαιρία στους δικούς σας να σας δούνε περισσότερο.

Αιγόκερως

Δε θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές στο πρόγραμμά σας γιατί αυτό θα σας κάνει να νιώθετε ότι ρουτινιάζετε και είναι κάτι που δε θέλετε σε καμία περίπτωση.

Υδροχόος

Είστε σίγουροι για τα θέλω σας και ξέρετε πώς να αξιοποιήσετε τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο που έχετε λόγω της δουλειάς και των υποχρεώσεων.

Ιχθύς

Σταματήστε να θεωρείτε ότι επειδή έρχονται γιορτές πρέπει όλοι να ασχολούνται με εσάς. Μην παραπονιέστε τόσο συχνά καταντάει κουραστικό.             www.in.gr