Λινγκουίνι με αντζούγιες και ελιές

ΥΛΙΚΑ
• 400 γρ. λινγκουίνι
• 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
• 60 γρ. ελιές μαύρες ψιλοκομμένες
• 1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
• 1 κουτ. σούπας κάππαρη ξαλμυρισμένη• 6 αντζούγιες

• 60 γρ. ψίχουλα ψωμιού
• αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα λινγκουίνι σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Στο μεταξύ, βάζουμε το μισό λάδι σε μεγάλο τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τις ελιές, την καυτερή πιπεριά ,την κάππαρη και τις αντζούγιες.
Τσιγαρίζουμε μέχρι να λιώσουν οι αντσούγιες. Σουρώνουμε τα λινγκουίνι και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Ρίχνουμε σε άλλο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι, προσθέτουμε τα ψίχουλα και συνεχίζουμε μέχρι να χρυσίσουν. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τα ψίχουλα.           www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων