Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 14 Δεκεμβρίου 2020, έχουμε την Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 18:26 το απόγευμα, στην 23ο 08’ μοίρα. Είναι μία όψη που θα οδηγήσει σε διαφοροποιήσεις και επαναπροσδιορισμούς. Τα συμβάντα θα φέρουν ανοίγματα για να παρθούν αποφάσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να ξεκαθαριστούν τα μπερδεμένα ζητήματα και να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες.

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα βοηθήσει εσένα τον δυναμικό και δραστήριο Κριό να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου να προχωρήσεις σε δυναμικές ενέργειες και να εστιάσεις στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων. Τα συμβάντα θα είναι βοηθητικά θα δώσουν ώθηση στον δυναμισμό σου, θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις και να υπερτερήσεις. Σε επίπεδο σχέσεων θα χρειαστεί συγκατάβαση και αυτοσυγκράτηση, προσπάθησε να διατηρήσεις ισορροπημένο τον εσωτερικό σου κόσμο, αυτό θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου, να ξεκαθαρίσεις και να συμφιλιωθείς στις περιπτώσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρξαν παρεξηγήσεις. Δώσε έμφαση σε ζητήματα επαγγελματικής εξέλιξης, θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Φιλοσόφησε τις καταστάσεις, προσπάθησε να αποφύγεις το άγχος. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη καλεί εσένα τον Ταύρο να συγκεντρωθείς στους στόχους σου κυρίως τους οικονομικούς και τους επαγγελματικούς. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για διαπραγματεύσεις συμφωνίες και διακανονισμούς, αυτό που πρέπει να κάνεις από τη δική σου πλευρά είναι να συντονίσεις τις ενέργειες σου και να ξεκαθαρίσεις τις βλέψεις σου. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν θετική έκταση, οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα εξελιχθούν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ευνοϊκά θα είναι τα συμβάντα, θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποθέσεις. Στις αγοραπωλησίες προσπάθησε να κινηθείς με σύνεση, μελέτησε όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά, θα πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές ενέργειες. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα βοηθήσει εσένα τον Δίδυμο να έρθεις πιο κοντά με τον εσωτερικό σου κόσμο, θα έχεις τη δυνατότητα να αναλύσεις τις αντιδράσεις σου τα συμπλέγματα σου και γενικότερα τις ανησυχίες που σου προκαλούν άγχος και αβεβαιότητα. Ίσως χρειαστεί να δώσεις έμφαση σε σχέσεις που κρατούν από το παρελθόν, θα έχεις τη δυνατότητα να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα. Απαραίτητο θα είναι από την πλευρά σου να αναγνωρίσεις και να παραδεχτείς τα λάθη ή τις υπερβολές, αναγκαίο θα είναι να χειριστείς τις καταστάσεις και τις σχέσεις με σφαιρική αντίληψη. Θα έχεις την ευκαιρία να βγεις από τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις που ενδεχομένως να διατηρείς. Αν καταφέρεις να σκεφτείς συνετά και οι βλέψεις σου είναι προσγειωμένες θα μπορέσεις να δώσεις ώθηση στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη θα βοηθήσει εσένα τον Καρκίνο να αναδομήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αρκετά αισιόδοξη και δυναμική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να κατευθύνεις τις καταστάσεις στο σημείο που εσύ επιθυμείς. Δεν αποκλείεται κάποια συγκεκριμένα αποκαλυπτικά συμβάντα να σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις που έφτιαξες και τι πρέπει να αλλάξεις για να μπορέσεις να δώσεις ώθηση στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τον αρνητισμό και την έντονη καχυποψία, για να μπορέσεις να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά αναγκαίο θα είναι να εμπιστευτείς και να ανοιχτείς σε συναισθηματικό επίπεδο. Δώσε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση.      

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βγεις από το αρνητικό κατεστημένο, γενικότερα θα έχεις την ευκαιρία να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις δίνοντας μία οριστική λύση κυρίως σε ζητήματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Αρκετά δραστική και αποφασιστική θα είναι η στάση σου, σε συνδυασμό με τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα έχεις τη δυνατότητα να εξελιχθείς, να αφήσεις πίσω σου τα παλιά και να εστιάσεις στο μέλλον. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής θα υπάρξει δυνατότητα για μία νέα αρχή, αναγκαίο θα είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να κινηθείς άμεσα χωρίς αναβολές. Στην περίπτωση που αναζητάς μία καινούργια σχέση θα σου δοθεί η ευκαιρία να συναναστραφείς με πρόσωπα που θα καταφέρουν να σε ενθουσιάσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη καλεί εσένα τον Παρθένο να δώσεις έμφαση στις σχέσεις σου όχι μόνο τις προσωπικές αλλά και τις κοινωνικές. Θα έχεις τη δυνατότητα να συναναστραφείς με καινούργια πρόσωπα, για να μπορέσεις να εξελιχθείς και να διευρύνεις τον κύκλο σου θα πρέπει να είσαι σε θέση να προσεγγίσεις, να ανοιχτείς συναισθηματικά και να εμπιστευτείς. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις, στην περίπτωση που διατηρείς σταθερή σχέση θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που σου προκαλούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δεσμευτικές αποφάσεις, αναγκαίο θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιες είναι οι βλέψεις σου. Σε ψυχολογικό επίπεδο τα συμβάντα θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να δώσεις μία καινούργια πνοή στην καθημερινότητά σου. 

ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη καλεί εσένα τον Ζυγό να αναρωτηθείς να αναζητήσεις και να συνειδητοποιήσεις. Την εμφάνισή τους θα κάνουν συμβάντα αποκαλυπτικά που θα σε βοηθήσουν να δώσεις απαντήσεις, ουσιαστικά θα καταφέρεις να βγεις από την ψευδαίσθηση και την αμφιβολία. Στις συζητήσεις που θα προκύψουν προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια, συζήτησε ανοιχτά για τις βλέψεις και τις ανησυχίες σου, όσο πιο ξεκάθαρα θα είναι τα λόγια και η θέση σου τόσο πιο γρήγορα θα πάρεις τις απαντήσεις που προσμένεις. Δώσε έμφαση στην πνευματικότητα σου, θα έχεις τη δυνατότητα να βελτιωθείς. Δεν αποκλείεται από πλευράς σου να υπάρξουν κάποιες νέες ιδέες, θα έχεις την ευκαιρία να τις διατυπώσεις και να τις υλοποιήσεις. Συντόνισε τις ενέργειες σου, απαραίτητο θα είναι να κινηθείς αποφασιστικά με αμεσότητα, αξιοποίησε τα ανοίγματα που θα προκύψουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επίδραση της Ηλιακής έκλειψης που πραγματοποιείται στον Τοξότη θα βοηθήσει εσένα τον Σκορπιό να εστιάσεις στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις, να αλλάξεις αποφάσεις ίσως και συναισθηματική κατεύθυνση. Δώσε έμφαση στην προσωπική σου σχέση, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τα συναισθήματα και τις βλέψεις, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις από την αβεβαιότητα και το εσωτερικό άγχος. Αναγκαίο θα είναι να σταθεροποιήσεις τις απόψεις και τις βλέψεις σου, ο μετεωρισμός και η αναποφασιστικότητα δεν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα βήματά σου. Εστίασε στη βελτίωση σου, βάλε στόχο να προχωρήσεις μπροστά και θα δεις πως τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου παλιές σχέσεις και καταστάσεις που δεν σε βοήθησαν να εξελιχθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκά συμβάντα θα φέρει σε εσένα τον Τοξότη η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θα έχεις τη δυνατότητα να διαφοροποιήσεις τους στόχους σου και να αλλάξεις την οπτική σου αντίληψη. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλυπτικά συμβάντα, θα βγουν στο φως αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο μέλλον. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, θα καταφέρεις να ενδυναμώσεις τον ρεαλισμό σου. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης συντόνισε τις ενέργειές σου, κινήσου μεθοδικά με στρατηγική σκέψη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Απέφυγε τον εγωκεντρισμό και την πεισματική αντίδραση, αν κινηθείς συγκαταβατικά θα βελτιώσεις τις σχέσεις σου όχι μόνο τις επαγγελματικές αλλά και τις αισθηματικές. Θα υπάρχει δυνατότητα για νέο ξεκίνημα, αξιοποίησε τις καινούργιες ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη καλεί εσένα τον Αιγόκερω να ανατρέξεις πίσω σε παρελθοντικά ζητήματα, να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις σχέσεις που βαραίνουν την ψυχολογία σου. Τα ανοίγματα και οι νέες ευκαιρίες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να στοχεύσεις στο δημιουργικό αποτέλεσμα. Θα έχεις τη δυνατότητα να δεσμευτείς και να κατοχυρώσεις, ωστόσο από πλευράς σου θα απαιτείται συντονισμός και λογική σκέψη. Αναγκαίο θα είναι να βγάλεις στην επιφάνεια τον ρεαλισμό σου, προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τους έντονους συναισθηματισμούς που σε επηρεάζουν και δεν σε αφήνουν να βγεις από την ψευδαίσθηση. Δώσε έμφαση στην ψυχολογική και συναισθηματική σου κατάσταση, προσπάθησε να εντοπίσεις τις αδυναμίες σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη καλεί εσένα τον Υδροχόο να οργανώσεις το σκεπτικό σου και να συντονίσεις τις ενέργειες σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις από το αρνητικό παρελθόν και να δώσεις μία καινούργια πνοή στην καθημερινότητά σου. Άνοιγμα θα υπάρξει για βελτίωση σχέσεων και συνεργασιών, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Δώσε έμφαση στις οικογενειακές σχέσεις και στις προσωπικές επαφές, θα υπάρξει το άνοιγμα για συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για δεσμεύσεις. Αναγκαίο θα είναι από πλευράς σου να γίνει αναζήτηση σε εσωτερικό επίπεδο, ίσως χρειαστεί να εμβαθύνεις στον εσωτερικό σου κόσμο για να μπορέσεις να καταλάβεις τι ακριβώς αναζητάς.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη καλεί εσένα τον Ιχθύ να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην επαγγελματική σου εξέλιξη και γενικότερα στην σταδιοδρομία της καριέρας και των σχέσεών σου. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς, να βγεις από συνθήκες ασφυκτικές και να δώσεις μία δημιουργική ώθηση στην επαγγελματική σου πορεία. Ευεργετική θα είναι η συνεργασία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, στον εργασιακό σου χώρο θα έχει πολύ μεγάλη σημασία η στάση που θα κρατήσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις και να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις. Ενδεχομένως να ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από αρνητικά πρόσωπα ή να τερματίσεις σχέσεις τοξικές. Αναγκαίο θα είναι να σκεφτείς με ορθολογισμό και να πράξεις με αμεσότητα.

Πηγή:myastro.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Η επισιτιστική κρίση είναι ήδη εδώ...

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Αδιανόητο: Φοιτήτρια πήγε να καταγγείλει βιασμό, την έδιωξαν και κατέληξε... ξυλοκοπημένη και... κατηγορούμενη

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων