Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 15 Δεκεμβρίου 2020 - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή την νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, όπου και θα παραμείνει έως τις 8 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό, η επιθυμία σου για ταξίδια αυξάνεται και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα

στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή. Παράλληλα, ευνοούνται θέματα σπουδών και ανώτερης εκπαίδευσης, νομικά σου ζητήματα αλλά και επαγγελματικά εγχειρήματα ή συνεργασίες με άλλες χώρες. Η φέρνει εύνοια και σε θέματα σχέσεων, αφού γίνεσαι πιο κοινωνικός και εξωστρεφής, προσελκύοντας ευκολότερα υποψήφιους συντρόφους, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σχέση σου θα διανύσει ένα εξαιρετικά ευχάριστο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου και τις ερωτικές σου υποθέσεις. Έως τις 8 Ιανουαρίου, θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οφειλές, να υπογράψεις μια ευνοϊκή ρύθμιση για ένα δάνειο ή να πραγματοποιήσεις μια αγοραπωλησία, που θα ανακουφίσει την τσέπη σου. Παράλληλα, ευνοούνται θέματα που αφορούν κληρονομιές, καθώς και τα οικονομικά του/της συντρόφου σου, αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση. Η νέα θέση της Αφροδίτης πρόκειται επίσης να αυξήσει τη σεξουαλική σου διάθεση, αναζωπυρώνοντας το πάθος στη σχέση σου ή να φέρει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, αν ανήκεις στους αδέσμευτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη, απέναντι από το ζώδιό σου, χαρίζοντας την εύνοιά της στις σχέσεις σου. Έως τις 8 Ιανουαρίου θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, να οργανώσεις μακρινές ή κοντινές αποδράσεις μαζί του και να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, ενώ δεν αποκλείεται ανάμεσα στα άτομα που θα συναντήσεις, να υπάρχει και κάποιος/α που θα μείνει για καιρό στη ζωή σου. Θετικά επηρεάζονται και οι συνεργασίες σου, νέες και υπάρχουσες, μέσα από τις οποίες μπορεί να δεχθείς και οικονομική ανάκαμψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, στον 6ο ηλιακό σου οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα που η καθημερινότητά σου γίνεται πιο ευχάριστη και η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται. Το περιβάλλον εργασίας σου αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, γίνεσαι πιο αποδοτικός και το αντικείμενο της δουλειάς σου σε κάνει δημιουργικό. Παράλληλα, ευνοούνται οι συναδελφικές σου σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο εργασίας σου. Ακόμη, φαίνεται πως θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις κάθε είδους πρακτική υποχρέωση, ξεκλέβοντας προσωπικό χρόνο…

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, στον ερωτικό 5ο ηλιακό σου οίκο, εκκινώντας ένα εξαιρετικά ευχάριστο διάστημα. Έως τις 8 Ιανουαρίου το κλίμα θα είναι ιδανικό για να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς και να διασκεδάσεις περισσότερο. Ο έρωτας καραδοκεί στις εξόδους και γενικώς, οι πιθανότητες να ζήσεις φλογερές, παθιασμένες αυξάνονται, μαζί με τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου. Ακόμη, γίνεσαι πιο δημιουργικός και αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου, ενώ οι επαγγελματικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται. Το διάστημα είναι, επίσης, κατάλληλο για νέα εγχειρήματα και επαγγελματικά ανοίγματα. Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα διανύσουν μια εξαιρετική περίοδο για τη σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτούν μια επισημοποίηση ή την απόκτηση απογόνων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και στο ηλιακό σου ναδίρ έως τις 8 Ιανουαρίου, δρομολογώντας εξελίξεις που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό ίσως θελήσεις να διακοσμήσεις διαφορετικά το χώρο που μένεις, κάνοντάς τον πιο όμορφο αισθητικά, ή ίσως προχωρήσεις σε μια ανακαίνιση, για να εξοικονομήσεις χώρο. Γενικώς, το σπίτι θα αποτελεί το καταφύγιό σου, καλείς φίλους και απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Παράλληλα, βελτιώνονται οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις κάποιο μέλος της οικογένειάς σου το επόμενο διάστημα. Οποιοδήποτε θέμα αφορά ακίνητη περιουσία σου, θα παρουσιάσει θετικές εξελίξεις, ενώ ενδέχεται να αποκαταστήσεις μια σχέση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν…

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και ενεργοποιεί το 3ο ηλιακό σου σπίτι, που αφορά την επικοινωνία σου. Έως τις 8 Ιανουαρίου, οι συζητήσεις, οι επαγγελματικές επαφές και οι μετακινήσεις σου βελτιώνονται, όπως και οι σχέσεις σου με αδέρφια και συγγενείς. Προβάλλεις καλύτερα τα ταλέντα σου και διαφημίζεις τα προσόντα σου, κάτι που φέρνει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά εγχειρήματα και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις περισσότερες κοντινές αποδράσεις για αναψυχή, με το ταίρι σου ή με φίλους, ακόμη και ένα πολυπόθητο μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό. Τέλος, αυξάνονται και οι ερωτικές ευκαιρίες γύρω σου, ενώ αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η περίοδος είναι ιδανική για να του εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και στο 2ο ηλιακό σου σπίτι, όπου και θα παραμείνει έως τις 8 Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια περίοδο που οικονομικά θέματα έρχονται σε πρώτο πλάνο, είτε λόγω μιας αναδιαμόρφωσης στα έσοδα ή στα έξοδά σου, είτε μέσα από συνεργασίες που αλλάζουν τα οικονομικά σου δεδομένα. Γενικά, φαίνεται πως επανέρχεται το αίσθημα της υλικής ασφάλειας το διάστημα αυτό και πως θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κάποια πολυπόθητη αγορά ή μια επένδυση που σχεδίαζες. Η διέλευση αυτή αφορά, επίσης, το σύστημα αξιών σου και δεν αποκλείεται κάποια επαγγελματική επιβράβευση ή μια ερωτική γνωριμία, να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, αγαπητέ Τοξότη, εκκινώντας ένα ευχάριστο και ερωτικό διάστημα για σένα. Έως τις 8 Ιανουαρίου, θα δεις την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου να αυξάνονται, φέρνοντας πολλαπλάσιες ερωτικές ευκαιρίες στο δρόμο σου. Γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνικός, ενώ η ανάγκη σου για περιπέτεια και διασκέδαση σε ωθεί να βγαίνεις πιο συχνά και να γνωρίζεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Οι δεσμευμένοι θα διανύσουν μια εξαιρετική, ρομαντική, ευχάριστη περίοδο στη σχέση τους και ίσως θελήσουν να πραγματοποιήσουν και ένα ταξίδι με το ταίρι τους. Η Αφροδίτη ευνοεί και τα επαγγελματικά σου, μέσα από νέες συνεργασίες και βελτίωση των συναδελφικών σου σχέσεων, ενώ παράλληλα σε βοηθά να υλοποιήσεις στόχους, να γίνεις πιο δημιουργικός και να προβάλλεις πιο αποτελεσματικά τα ταλέντα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και στο 12ο ηλιακό σου σπίτι έως τις 8 Ιανουαρίου, εκκινώντας μια περίοδο απολογισμού και ενδοσκόπησης. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να κλείσεις έναν κύκλο, τόσο σε αισθηματικές όσο και σε επαγγελματικές σου υποθέσεις και να κάνεις ένα βήμα πίσω, ώστε να δεις τις καταστάσεις από απόσταση. Η ανάγκη σου για χαλάρωση και ξεκούραση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις και κοντινές αποδράσεις, για να γεμίσεις μπαταρίες. Γενικά, καλό είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις τις επόμενες ημέρες και να κινηθείς όσο το δυνατόν παρασκηνιακά, ώστε να προετοιμάσεις το έδαφος για τις επικείμενες αλλαγές που σχεδιάζεις, όταν η Αφροδίτη θα εισέλθει στο δικό σου ζώδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, μια εξαιρετική θέση για σένα, που φέρνει ευκαιρίες. Έως τις 8 Ιανουαρίου αυξάνονται οι κοινωνικές γνωριμίες σου, καθώς και οι ερωτικές προκλήσεις που προκύπτουν μέσα από αυτές. Είναι ιδανικό διάστημα για να διευρύνεις τον κύκλο σου, να ενταχθείς σε νέες ομάδες ομοϊδεατών και να ξεκινήσεις καινούριες δραστηριότητες που σε αναζωογονούν. Παράλληλα, θα έχεις την επιθυμία να θέσεις νέους στόχους, ενώ δεν αποκλείεται να δεις να πραγματοποιείται ένα πολυπόθητο όνειρο. Οι φιλικές σου σχέσεις βελτιώνονται, οι συνεργασίες σου ευνοούνται και έχεις κάθε λόγο να ατενίσεις το μέλλον με αισιοδοξία…

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο θέματα καριέρας. Έως τις 8 Ιανουαρίου, η επαγγελματική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα, είτε μέσα από ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα που ξεκινάς, μία αλλαγή στο αντικείμενό σου ή μια καινούρια δουλειά που σε κάνει να αισθάνεσαι δημιουργικός και σε μαθαίνει καινούρια πράγματα. Παράλληλα, οι σχέσεις με αφεντικά και ανώτερους βελτιώνονται, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινάς μια νέα συνεργασία, που θα σου αποφέρει άμεσα κέρδη. Είναι ένα ιδανικό διάστημα για να προωθήσεις τον εαυτό σου, να υλοποιήσεις επαγγελματικά σχέδια και να αναγνωριστείς στη δουλειά σου...

Πηγή:myastro.gr

 

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ειδικοί κατέγραψαν 46 αρνητικές συνέπειες των social media

Νέα μελέτη προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για τις επιπτώσεις από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Είναι αναμφισβήτητο ότι οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έφεραν πολυεπίπεδες μεταβολές και μικρές αλλά και μεγάλες επαναστάσεις σε κάθε τομέα της προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

«Ταφόπλακα» στις λαϊκές αγορές από τον Άδωνι!

Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο Πισσαρίδη, που οδηγεί στον αφανισμό τις μικρές επιχειρήσεις των αγροτών – παραγωγών Νέο γύρο σφοδρών αντιδράσεων προκαλεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που αλλάζει άρδην το τοπίο στις λαϊκές αγορές.

Πώς οι ανατιμήσεις αλλάζουν την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών

Μέχρι τον Μάρτιο του 2022 εκτιμάται ότι θα διαρκέσει η επίδραση των ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες, μεταφορικό και ενεργειακό κόστος στις τελικές τιμές των προϊόντων διατροφής.

Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για ένα πύρινο φεγγάρι που έρχεται να ρίξει φως σε θέματα που αφορούν το θάρρος, τον ανταγωνισμό, την επιθετικότητα, τον αυθορμητισμό, το Εγώ μας.

Oι κωδικοί ΟΣΔΕ ανά Περιφέρεια που δίνουν τα επιπλέον 29 μόρια στους υποψήφιους Νέους Αγρότες 2021

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά τα 12 μόρια (μέγιστο) που προσφέρει το κριτήριο του αρχικού προσανατολισμού της γεωργικής εκμετάλλευσης σε τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας και τα 17 μόρια (μέγιστο) σύμφωνα με το κριτήριο συμβολής του επιχειρηματικού σχεδίου σε στόχους και τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας.

Έδεσσα: «Λουκέτο» στη ΜΕΘ του νοσοκομείου λόγω έλλειψης προσωπικού

Μεγάλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στη Βόρεια Ελλάδα , με τα κρούσματα να πληθαίνουν διαρκώς, τους εμβολιασμούς να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και τις  αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών να αποβαίνουν σε βάρος της εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων .

Ρωσία- ΝΑΤΟ: Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο

Του Δημήτρη Λιάτσου * Τελικά ολοκληρώνεται ένα «διαζύγιο» το οποίο είχε γίνει οφθαλμοφανές από το 2015. Η Μόσχα αποφάσισε να  απαντήσει στην πρόσφατη απόφαση του ΝΑΤΟ να απελάσει οκτώ συνεργάτες της μόνιμης ρωσικής αντιπροσωπείας στην έδρα του Συνασπισμού, στις Βρυξέλλες.

Καρέ χοιρινής μπριζόλας

ΥΛΙΚΑ (για 8 μερίδες)  1 καρέ χοιρινής μπριζόλας (περίπου 4 κιλά ενωμένα) Αλάτι, πιπέρι Για την επικάλυψη 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη

ΗΠΑ – Για πρώτη φορά στον κόσμο γιατροί συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο νεφρό από χοίρο

Χειρουργοί στη Νέα Υόρκη συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο – για πρώτη φορά στον κόσμο – ένα νεφρό που είχε αναπτυχθεί στο σώμα ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου. Το όργανο λειτούργησε κανονικά, κάτι που ανοίγει πιθανώς το δρόμο για μια νέα πηγή οργάνων προς μεταμόσχευση προερχόμενων από ζώα.

Διπλάσιος έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ στους αγρότες με την ρήτρα αναπροσαρμογής ίση με την κατανάλωση

Διπλάσιος ο λογαριασμός της ΔΕΗ που φτάνει στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με τους παραγωγούς να καλούνται να πληρώσουν ρήτρα αναπροσαρμογής ίση με το ποσό που αναλογεί στην κατανάλωσή τους ακόμα και μετά την έκπτωση ενέργειας 30%.