Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο στις 21 Δεκεμβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν καινούργιες καινοτόμες ιδέες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή και υλοποίηση. Η σκέψη θα είναι πιο συγκροτημένη και αρκετά πιο ώριμη, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα στοχεύουν όχι μόνο στον προσωπικό όφελος αλλά και στο κοινωνικό. 

Θα υπάρξουν σημαντικές πληροφορίες, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα βοηθήσουν να γίνουν εξακριβώσεις.

Έμφαση θα δοθεί στη συλλογική δράση, οργανωμένες θα είναι οι ενέργειες προσφοράς και αλληλεγγύης. Κλείνουν παρελθοντικές υποθέσεις, ανοίγεται ένας καινούργιος ορίζοντας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, δεν αποκλείεται να τερματίσετε παλιές σχέσεις και να προχωρήσετε μπροστά δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες και συνεργασίες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα και ορθολογισμός, θα είστε σε θέση να κρίνετε τι πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας και τι να διώξετε οριστικά. Στον επαγγελματικό τομέα τα ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις ιδέες σας, μιλήστε ανοιχτά για τις σκέψεις σας, κάντε τις προτάσεις σας με σαφήνεια, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια οι ηγετικές σας διαθέσεις, θα είστε σε θέση να οργανώσετε μία ομάδα θα μπορέσετε να διεκδικήσετε με επιτυχία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ορθολογισμός και σφαιρική αντίληψη. Ανοίγει ο δρόμος για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, θα είστε σε θέση να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα και να εφαρμόσετε μια αποτελεσματική τακτική. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, προσπαθήστε να βγάλετε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά της προσωπικότητάς σας, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε συνθήκες που σας δυσανασχετούν, θα έχει τη δυνατότητα να επιδράσετε θετικά, να πείσετε και να κερδίσετε την εκτίμηση των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Προχωρήστε τις προσεγγίσεις σας, θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε καινούργιες αναζητήσεις, ανάγκη σας θα είναι η αλλαγή η ανανέωση και ο απεγκλωβισμός από τη ρουτίνα. Θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καινούργιες γνωριμίες. Θα συνομιλήσετε με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε και να περάσετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, θα βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σας εμπνεύσουν. Διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, θα καταφέρετε να δικτυωθείτε, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συλλογικές δραστηριότητες. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες σας θα είναι αποδοτικές, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε μεθοδικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σας ωθήσει σε ένα είδος εσωτερικής αναζήτησης, θα νιώσετε την ανάγκη να αναλύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε για να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Ορθολογισμός και αντικειμενικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα μπορέσετε να εμβαθύνετε στα συναισθήματά σας. Αλλάζει η δομή των σχέσεων προσωπικών και κοινωνικών, από πλευράς σας θα συμπαρασταθείτε θα δείξετε κατανόηση, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει. Στον επαγγελματικό τομέα θα είστε σε θέση να αποδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, θα βρείτε την εκτίμηση και την αναγνώριση που αναζητάτε. Συντονίστε τις ενέργειές σας, αναζητήστε σταθερό έδαφος, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.      

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Ώριμο θα είναι το σκεπτικό σας, στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μελλοντική έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Τα συμβάντα θα είναι βοηθητικά, θα μπορέσετε να αναδομήσετε τόσο τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και τις επαγγελματικές συνεργασίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δεσμεύσεις και συμφωνίες. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμική και δημιουργική πλευρά της προσωπικότητας σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διατυπώσετε τις προτάσεις σας, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια και επιχειρηματολογία. Θα βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να βγείτε από τη στασιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα δεδομένα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν το επάγγελμα με το οποίο ασχολείστε ή η εργασία που κάνετε δεν σας ικανοποιεί και δεν είναι προσοδοφόρα, θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό. Τα συμβάντα θα ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα, ωστόσο θα πρέπει να είστε σε θέση να διαγράψετε τα παλιά, η θετική εξέλιξη θα απαιτεί από εσάς δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Αποφύγετε τις βλαβερές συνήθειες, στηρίξτε την ψυχολογία σας, για να μπορέσετε να δώσετε ώθηση στη ζωή σας θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε ασκεί επάνω σας αρνητική επιρροή. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε έκταση, βγάλτε στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά της προσωπικότητας σας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να αναδομήσετε τις σχέσεις σας προσωπικές οικογενειακές και επαγγελματικές. Θα έχετε τη δυνατότητα να δράσετε σε κοινωνικό επίπεδο, οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να ενσωματωθείτε σε σύνολα και ομάδες ταιριαστές με τις δικές σας πεποιθήσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε τη βάση της ιδεολογίας σας, έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, οι πληροφορίες που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε και να διαπιστώσετε. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές επαφές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και για σύσφιξη σχέσεων. Θα έχετε τη δυνατότητα να ‘ρθείτε συναισθηματικά πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάτε, θα βρείτε την υποστήριξη που αναζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να κατανοήσετε, τα συμπεράσματά σας θα σας οδηγήσουν σε καινούργιες αποφάσεις που ενδεχομένως να είναι πολύ διαφορετικές από τις παλιές. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά, να διαγράψετε παρελθοντικές σχέσεις και να δώσετε μία καινούργια πνοή στην πορεία σας. Οργανώστε τα πλάνα σας, συγκεντρωθείτε στις βλέψεις και στις φιλοδοξίες σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τις επιφανειακές εξιδανικεύσεις. Θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες και γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό. Περιορίστε την καχυποψία και την εσωστρέφεια, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια χωρίς υπεκφυγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί μου Τοξότες, η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να συγκροτήσετε τις σκέψεις σας, οι πληροφορίες που θα λάβετε θα διαφοροποιήσουν την οπτική σας. Οι γνωριμίες τα συμβάντα και οι καινούργιες ευκαιρίες θα σας δώσουν το έναυσμα να αλλάξετε την αντίληψή σας, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι ουσιαστικές και θα στοχεύουν στη μεγάλη αλλαγή. Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από την πίεση και την ρουτίνα, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις προκλήσεις και τα καινούργια ανοίγματα. Τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό θα σας δοθεί η δυνατότητα να κλείσετε τα παλιά κεφάλαια και να προχωρήσετε σε μία καινούργια αρχή με διαφορετικές πλέον αναζητήσεις. Οργανώστε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις ασφυκτικές συνθήκες ή από τις στενάχωρες καταστάσεις που βιώσατε κατά την προηγούμενη περίοδο. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναδομήσετε, να διορθώσετε και να δώσετε μία καινούργια ώθηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ενθαρρυντικά συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ψυχολογία σας, δεν θα λείψουν οι πληροφορίες και οι αποκαλύψεις που αν τις επεξεργαστείτε με αναλυτική σκέψη θα σας οδηγήσουν σε ουσιαστικές διαπιστώσεις. Ένας καινούργιος ορίζοντας θα ανοιχτεί για εσάς, θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα από την άρνηση. Βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμικότητα σας, αφήστε πίσω σας τις αποτυχημένες επιλογές, κινηθείτε με συντονισμένη σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις θα φέρει στη ζωή σας η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιό σας, προμηνύονται αλλαγές. Ένας καινούργιος ορίζοντας θα ανοιχτεί μπροστά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να ξεφύγετε από οτιδήποτε επιδρά επάνω σας αρνητικά. Προσπαθήστε να οργανώσετε τις σκέψεις και τις ενέργειές σας, διορθώστε τα παλιά λάθη, σταθεροποιηθείτε στις βλέψεις στις αξίες και στις προτιμήσεις σας. Όσο πιο σταθεροποιημένοι θα είστε στις πεποιθήσεις σας τόσο πιο πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αλλαγή και βελτίωση. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, τακτοποιήστε λογαριασμούς, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και διακανονισμούς. Στον αισθηματικό σας τομέα θα έχετε τη δυνατότητα για ένα καινούργιο ξεκίνημα, αξιοποιήστε τις γνωριμίες που θα προκύψουν. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η σύνοδος του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας, η προσφορά και η δοτικότητα σας θα ανταμειφθούν, θα λάβετε χαρά και ικανοποίηση. Θα υπάρξουν ανοίγματα για να συναναστραφείτε είτε με καινούργια πρόσωπα, είτε με άτομα που στο παρελθόν είχαν διακοπεί οι επαφές σας, διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος. Ευαισθητοποιημένη θα είναι η στάση σας, ενδιαφέρον θα δείξετε σε θέματα κοινωνικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενσωματωθείτε σε ομάδες και σύνολα με κοινές πεποιθήσεις. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, διατυπώστε με σαφήνεια τις καινοτόμες ιδέες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να επηρεάσετε και να πείσετε. Αποφύγετε την αναβολή και την αδράνεια, κινηθείτε συγκροτημένα.

Πηγή:myastro.gr

 

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Μεγάλες ποσότητες ντομάτας και πιπεριάς Φλωρίνης εισάγονται τον τελευταίο καιρό από την Αλβανία, τα Σκόπια και την Τουρκία στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα στις λαχαναγορές της χώρας μέσω των Τελωνείων. Αυτές οι ποσότητες από ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης,

Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για ένα πύρινο φεγγάρι που έρχεται να ρίξει φως σε θέματα που αφορούν το θάρρος, τον ανταγωνισμό, την επιθετικότητα, τον αυθορμητισμό, το Εγώ μας.

Oι κωδικοί ΟΣΔΕ ανά Περιφέρεια που δίνουν τα επιπλέον 29 μόρια στους υποψήφιους Νέους Αγρότες 2021

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά τα 12 μόρια (μέγιστο) που προσφέρει το κριτήριο του αρχικού προσανατολισμού της γεωργικής εκμετάλλευσης σε τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας και τα 17 μόρια (μέγιστο) σύμφωνα με το κριτήριο συμβολής του επιχειρηματικού σχεδίου σε στόχους και τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας.

Ρωσία- ΝΑΤΟ: Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο

Του Δημήτρη Λιάτσου * Τελικά ολοκληρώνεται ένα «διαζύγιο» το οποίο είχε γίνει οφθαλμοφανές από το 2015. Η Μόσχα αποφάσισε να  απαντήσει στην πρόσφατη απόφαση του ΝΑΤΟ να απελάσει οκτώ συνεργάτες της μόνιμης ρωσικής αντιπροσωπείας στην έδρα του Συνασπισμού, στις Βρυξέλλες.

Έδεσσα: «Λουκέτο» στη ΜΕΘ του νοσοκομείου λόγω έλλειψης προσωπικού

Μεγάλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στη Βόρεια Ελλάδα , με τα κρούσματα να πληθαίνουν διαρκώς, τους εμβολιασμούς να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και τις  αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών να αποβαίνουν σε βάρος της εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων .

Παπαρδέλες με αυγοτάραχο

Υλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. παπαρδέλες (το μεγάλο αυτό ζυμαρικό εξισορροπεί την ένταση από το αυγοτάραχο, ενώ δίνει «σώμα» στη συνταγή) 80 γρ. βούτυρο 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Διπλάσιος έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ στους αγρότες με την ρήτρα αναπροσαρμογής ίση με την κατανάλωση

Διπλάσιος ο λογαριασμός της ΔΕΗ που φτάνει στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με τους παραγωγούς να καλούνται να πληρώσουν ρήτρα αναπροσαρμογής ίση με το ποσό που αναλογεί στην κατανάλωσή τους ακόμα και μετά την έκπτωση ενέργειας 30%.   

Καρέ χοιρινής μπριζόλας

ΥΛΙΚΑ (για 8 μερίδες)  1 καρέ χοιρινής μπριζόλας (περίπου 4 κιλά ενωμένα) Αλάτι, πιπέρι Για την επικάλυψη 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη

Οι Βίκινγκς ανακάλυψαν την Αμερική περίπου 4,5 αιώνες πριν από τον Κολόμβο

Οι Σκανδιναβοί Βίκινγκς είχαν διασχίσει τον Ατλαντικό και είχαν «κατακτήσει» την Αμερική τουλάχιστον από το 1021 μ.Χ., δηλαδή ακριβώς πριν 1.000 χρόνια και περίπου 4,5 αιώνες νωρίτερα από ό,τι την ανακάλυψε ο Κολόμβος.

ΗΠΑ – Για πρώτη φορά στον κόσμο γιατροί συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο νεφρό από χοίρο

Χειρουργοί στη Νέα Υόρκη συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο – για πρώτη φορά στον κόσμο – ένα νεφρό που είχε αναπτυχθεί στο σώμα ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου. Το όργανο λειτούργησε κανονικά, κάτι που ανοίγει πιθανώς το δρόμο για μια νέα πηγή οργάνων προς μεταμόσχευση προερχόμενων από ζώα.