Ακόμα 3 εκατ. ευρώ για κρατική διαφήμιση...

Και ψάχνουμε να δούμε τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το ολοκαίνουργιο επικοινωνιακό πρόγραμμα προβολής, ύψους 3 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στη Διαύγεια, τα 300.000 ευρώ θα είναι... για την καμπάνια ενημέρωσης όλων εμάς που ζούμε στην Ελλάδα και τα 2,7 εκατ. ευρώ για τον απόδημο Ελληνισμό.


Τι αφορά αυτό το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του Υπουργείου Εσωτερικών; Την ψήφο μας! To μέρος που θα ψηφίζουμε. Δίπλα από εκεί που μένουμε. Και όλα αυτά τώρα! Εν μέσω πανδημίας! 

1) Τον επικοινωνιακό σχεδιασμό-παραγωγή επικοινωνιακού και έντυπου υλικού της εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας.
2) Τις δράσεις και υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας.

Ολα αυτά λοιπόν θα μας κοστίσουν 3 εκατομμύρια ευρώ. Άλλα αντ' άλλων ή προετοιμάζονται για κάτι; 

e-tetradio.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων