Υλικά
- 1 κόκκινη ψητή πιπεριά
- 30 ml ελαιόλαδο
- 50 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα (και λίγα ακόμη για το σερβίρισμα)
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 100 γρ. λιγκουίνι ή σπαγγέτι
- Τριμμένη παρμεζάνα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1Βράστε τα ζυμαρικά για ένα λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας, στραγγίστε και διατηρήστε μία κουτάλα από το νερό τους.Βήμα 2Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων αλέστε την κόκκινη πιπεριά, με το ελαιόλαδο, τα καρύδια και το σκόρδο.Βήμα 3Τοποθετήστε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα, προσθέστε το νερό και τη σάλτσα κόκκινης πιπεριάς, ανακατέψτε και αφήστε στο αναμμένο μάτι μέχρι να ζεσταθούν.Βήμα 4Σερβίρετε στο πιάτο και γαρνίρετε με παρμεζάνα και ψιλοκομμένα καρύδια. www.newsbeast.gr