Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
- 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 φλ. τσαγιού πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 φλ. τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές χαλαπένιος ψιλοκομμένες
- 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
- 10 σταγόνες σάλτσα καυτερής πιπεριάς
Εκτέλεση
Βήμα 1Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μπολ, προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και το μισό τσίλι και ανακατέψτε καλά.Βήμα 2Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία και μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά.Βήμα 3Αφαιρέστε από το τηγάνι και διατηρήστε ζεστό.Βήμα 4Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.Βήμα 5Προσθέστε τις πιπεριές χαλαπένιος, τις ντομάτες, το υπόλοιπο τσίλι και την καυτερή σάλτσα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 3- 5 λεπτά ακόμη.Βήμα 6Ρίξτε το κοτόπουλο στη σάλτσα και μαγειρέψτε για 2 λεπτά επιπλέον. www.newsbeast.gr