Πικάντικο κοτόπουλο με τσίλι

Υλικά

  • 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
  • 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. τσαγιού πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 πιπεριές χαλαπένιος ψιλοκομμένες
  • 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 10 σταγόνες σάλτσα καυτερής πιπεριάς  

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μπολ, προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και το μισό τσίλι και ανακατέψτε καλά.
    Βήμα 2
    Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία και μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά.
    Βήμα 3
    Αφαιρέστε από το τηγάνι και διατηρήστε ζεστό.
    Βήμα 4
    Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
    Βήμα 5
    Προσθέστε τις πιπεριές χαλαπένιος, τις ντομάτες, το υπόλοιπο τσίλι και την καυτερή σάλτσα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 3- 5 λεπτά ακόμη.
    Βήμα 6
    Ρίξτε το κοτόπουλο στη σάλτσα και μαγειρέψτε για 2 λεπτά επιπλέον.   www.newsbeast.gr