Υλικά
- 5 πατάτες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 καρότα
- 2 πιπεριές κόκκινες σε κυβάκια
- 1 φλ. τσαγιού καλαμπόκι
- 1 φλ. τσαγιού αρακά
- Κύμινο
- Δυόσμος
- Αλάτι, πιπέρι
- Τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση
Βήμα 1Σε μία κατσαρόλα βράστε τις πατάτες και τα καρότα.Βήμα 2Σε μία μικρότερη κατσαρόλα βράστε λίγο τον αρακά και το καλαμπόκι (αν είναι κονσέρβα δεν χρειάζεται βράσιμο).Βήμα 3Τοποθετήστε σε ένα μπολ τις πατάτες και τα καρότα και λιώστε τα σε πουρέ (εναλλακτική επιλογή το μπλέντερ).Βήμα 4Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ, ανακατέψτε καλά και ρίξτε και την φρυγανιά.Βήμα 5Πλάστε σε μπιφτέκια, τοποθετήστε σε μια λαδόκολλα σε ταψί και ψήστε για περίπου μισή ώρα στους 200 βαθμούς. www.newsbeast.gr