Προεκλογική επικοινωνία σε ΜΜΕ εξωτερικού!...

Πέντε μήνες μετά την απόφαση να δοθούν 3 εκατ. ευρώ διαφήμιση σε ΜΜΕ του εξωτερικού και εσωτερικού για τη δυνατότητα των ομογενών να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους, ήρθε η ώρα της διάθεσης των σχετικών κονδυλίων από το υπουργείο Εσωτερικών.


Τη στιγμή που... πληθαίνουν τα προεκλογικά σενάρια, εγκρίθηκε και το επικοινωνιακό πρόγραμμα προβολής, ύψους 3 εκατ. ευρώ, που αφορά τον «επικοινωνιακό σχεδιασμό – παραγωγή επικοινωνιακού και εντύπου υλικού της εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της Ελληνικής Επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας τους».       
Και τις «δράσεις και υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής καμπάνιας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης τους εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας». Το συνολικό πρόγραμμα διαφήμισης ανέρχεται σε 3 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 2,7 εκατ. θα δοθούν σε ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και 300 χιλ. ευρώ σε ΜΜΕ της χώρας.

typologies.gr