Χοιρινές μπριζόλες με μανιτάρια

Υλικά

  • 4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς το κόκαλο)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 συσκευασία σάλτσα μανιταριών
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Μία πρέζα σκόνη σκόρδου   

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Αλατοπιρερώστε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές.
    Βήμα 2
    Κάντε το ίδιο και με τη σκόνη σκόρδου.
    Βήμα 3
    Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τις μπριζόλες σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
    Βήμα 4
    Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 1 λεπτό.
    Βήμα 5
    Ρίξτε τη σάλτσα μανιταριών, σκεπάστε και χαμηλώστε τη θερμοκρασία.
    Βήμα 6
    Σιγομαγειρέψτε για 20- 30 λεπτά.       www.newsbeast.gr