Υλικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς το κόκαλο)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 συσκευασία σάλτσα μανιταριών
- Αλάτι, πιπέρι
- Μία πρέζα σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
Βήμα 1Αλατοπιρερώστε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές.Βήμα 2Κάντε το ίδιο και με τη σκόνη σκόρδου.Βήμα 3Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τις μπριζόλες σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.Βήμα 4Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 1 λεπτό.Βήμα 5Ρίξτε τη σάλτσα μανιταριών, σκεπάστε και χαμηλώστε τη θερμοκρασία.Βήμα 6Σιγομαγειρέψτε για 20- 30 λεπτά. www.newsbeast.gr