Ιταλική πίτσα με πεπερόνι

Υλικά

  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
  • 200 γρ. μοτσαρέλα
  • 12 φέτες πεπερόνι
  • Για τη σάλτσα:
  • 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
  • 2 κ.σ. πελτές
  • 1 κ.γ. θυμάρι
  • 1 κ.σ. φύλλα βασιλικού
  • 1 κ.σ. λάδι
  • Αλάτι                     

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς.
    Βήμα 2
    Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ντοματάκια (χωρίς τα υγρά τους) μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
    Βήμα 3
    Απλώνουμε τη ζύμη σε αλευρωμένο ταψί. Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας και ρίχνουμε πάνω τη μοτσαρέλα, να απλωθεί παντού. Σκορπίζουμε γύρω γύρω και τις φέτες πεπερόνι.
    Βήμα 4
    Ψήνουμε στις αντιστάσεις για περίπου 2ο λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.      www.newsbeast.gr