Υλικά
- 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
- 200 γρ. μοτσαρέλα
- 12 φέτες πεπερόνι
- Για τη σάλτσα:
- 1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
- 2 κ.σ. πελτές
- 1 κ.γ. θυμάρι
- 1 κ.σ. φύλλα βασιλικού
- 1 κ.σ. λάδι
- Αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς.Βήμα 2Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα ντοματάκια (χωρίς τα υγρά τους) μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.Βήμα 3Απλώνουμε τη ζύμη σε αλευρωμένο ταψί. Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας και ρίχνουμε πάνω τη μοτσαρέλα, να απλωθεί παντού. Σκορπίζουμε γύρω γύρω και τις φέτες πεπερόνι.Βήμα 4Ψήνουμε στις αντιστάσεις για περίπου 2ο λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου. www.newsbeast.gr