Υλικά
- 1 κόκορας κομμένος σε κομμάτια
- 2 ντομάτες ώριμες
- 2 κρεμμύδια ξερά
- ½ κιλό χυλοπίτες
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 λίτρο νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1Πλένετε τις ντομάτες, αφαιρείτε το κοτσάνι και τις κόβετε σε χοντρά κομμάτια.Βήμα 2Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, ρίχνετε τον κόκορα και σοτάρετε, μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.Βήμα 3Ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τη ντομάταΒήμα 4Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε στην κατσαρόλα το νερό, κλείνετε το καπάκι και αφήνετε τον κόκορα να βράσει για 60 λεπτά το λιγότερο.Βήμα 5Προσθέτετε νερό, αν χρειαστεί. 10 λεπτά πριν είναι έτοιμος ο κόκορας, ρίχνετε τις χυλοπίτες. www.newsbeast.gr