Υλικά
- ½ κιλό τορτελίνια με γεύση τυρί
- 125 γραμ. μπέικον
- 2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
- 30 γραμ. βούτυρο
- 1 συσκευασία κρέμα γάλακτος 250 ml
- 2 κ.τ.σ. τυρί τριμμένο παρμεζάνα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1Σοτάρετε σε ένα τηγάνι το μπέικον χωρίς λάδι ή βούτυρο. Μόλις γίνει τραγανό το βγάζετε και το τοποθετείτε σε ένα πιάτο.Βήμα 2Βράζετε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίαςΒήμα 3Μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνετε. Μέσα στην κατσαρόλα που έβρασαν τα τορτελίνια, ρίχνετε το βούτυρο και το λάδι και τα ζεσταίνετε. Στη συνέχεια αδειάζετε από το σουρωτήρι τα τορτελίνια μέσα στην κατσαρόλα και τα ανακατεύετε.Βήμα 4Κόβετε το μπέικον και το ρίχνετε μέσα στα τορτελίνια και το ανακατεύετε. Στο τέλος ρίχνετε μέσα την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη παρμεζάνα. www.newsbeast.gr