Ζυμαρικά με γλυκιά κόκκινη πιπεριά και πιπέρι καγιέν

Υλικά

  • 350 γρ. ζυμαρικά
  • 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
  • 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
  • 3/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
  • 1 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 3/4 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι          

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
    Βήμα 2
    Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τις πιπεριές, το σκόρδο και το καγιέν σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά.
    Βήμα 3
    Προσθέστε την ξινή κρέμα και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
    Βήμα 4
    Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε.
    Βήμα 5
    Ρίξτε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα με τη σάλτσα, αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.     www.newsbeast.gr