Υλικά
- 1 κιλό κουνουπίδι
- 8 αβγά
- 4 κ. σ. γάλα
- Αλάτι, πιπέρι
- Ρίγανη αποξηραμένη
Εκτέλεση
Βήμα 1Κόψτε το κουνουπίδι σε μικρές μπουκιές και βράστε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει.Βήμα 2Στραγγίστε και στρώστε τα ομοιόμορφα σε ένα ταψί.Βήμα 3Χτυπήστε τα αβγά με το γάλα και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τη φρέσκια ρίγανη.Βήμα 4Ρίξτε το μείγμα στο ταψί πάνω από το κουνουπίδι και ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρει χρώμα. www.newsbeast.gr