Κοτόπουλο με κρούστα παρμεζάνας

Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα στα τέσσερα
  • 4 κ. γλ. τριμμένη φρυγανιά με ιταλικά μπαχαρικά      

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
    Βήμα 2
    Τοποθετήστε την παρμεζάνα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα.
    Βήμα 3
    Βάλτε τα στήθη κοτόπουλου σε μία λαδόκολλα στο ταψί και επικαλύψτε με τη σάλτσα μαγιονέζας.
    Βήμα 4
    Γαρνίρετε με το τρίμμα φρυγανιάς και ψήστε στο φούρνο μέχρι το κοτόπουλο να μαγειρευτεί καλά.       www.newsbeast.gr