Άγριο έγκλημα στον Βύρωνα - 26χρονος πέταξε από το μπαλκόνι την 28χρονη σύντροφό του μετά από καβγά!

Οι καβγάδες του νεαρού ζευγαριού στον Βύρωνα ήταν ομηρικοί, κανείς
όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα γινόταν. Ο 26χρονος έσπρωξε την σύντροφό του από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου γιατί αρνήθηκε να σταματήσει να δουλεύει σε μπαρ.
Την περασμένη Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014, ειδοποιήθηκε η αστυνομία για την πτώση μιας νεαρής γυναίκας από βεράντα πολυκατοικίας στον ακάλυπτο του κτιρίου.
Αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο του δυστυχήματος καθώς και το ενδεχομενο της αυτοκτονίας. Όμως οι μαρτυρίες των γειτόνων οδήγησαν στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος!
Πως αποκαλύφθηκε το έγκλημα πάθους
Η νεαρή γυναίκα από τη Ρωσία εργαζόταν σε μπαρ γεγονός που εκνεύριζε τον 26χρονο σύντροφό της ο οποίος τη ζηλευε και της ζητούσε να σταματήσει τη δουλειά.
Σύμφωνα μάλιστα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, το ζευγάρι συχνά καβγάδιζε και με τις φωνές τους σήκωναν στο πόδι όλη τη γειτονιά.
Το απογευμα της περασμένης Κυριακής στάθηκε μοιραίο όμως. Μετά από έναν έντονο καβγά η 28χρονη βγηκε στη βεράντα. Ο 26χρονος ο οποίος είναι φοιτητής του οικονομικού πανεπιστημίου, θολωμένος από τη ζήλεια έσπρωξε τη γυναικα. Εκείνη έχασε την ισορροπία της και έπεσε στον άκαλυπτο χώρο του κτιρίου από τον 5ο όροφο αφού πρώτα το σώμα της "χτύπησε" σε μια τέντα.
Ο 26χρονος συνελήφθη και ομολογησε το έγκλημα με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς.
(newsit)