Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Στη δίνη νέου σκανδάλου ο Ανα(ν) στασιάδης

Σύμφωνα με κυπριακή  εφημερίδα, συγκεκριμένη εταιρεία η οποία εκπροσωπείται
από το δικηγορικό γραφείο «Νίκος Χρ. Αναστασιάδης & Συνεργάτες», απέσυρε συνολικά 22,4 εκ. ευρώ λίγες μέρες πριν το κούρεμα. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της «Χαραυγής», με βάση στοιχεία από


τον Έφορο Εταιρειών, ως διευθυντής και γραμματέας της εν λόγω εταιρείας αναφέρονται άλλες εταιρείες οι οποίες ανήκουν στο δικηγορικό γραφείο Νίκος Χρ. Αναστασιάδης.
Το δικηγορικό γραφείο εκπροσωπεί πολλούς μεγαλοκαταθέτες, κυρίως Ρώσους πολλοί εκ των οποίων υπέστησαν μεγάλες ζημιές από το κούρεμα.
Την ίδια περίοδο (λίγο πριν το κούρεμα) είχα κάνει μεταφορές χρημάτων πολλών εκατομμυρίων εκτός Κύπρου και οι συμπέθεροι του κ. Αναστασιάδη.
Μετά τις αποκαλύψεις επαναπάτρισαν μέρος των χρημάτων και διατέθηκαν στην εκκλησία για αναστήλωση του κατεχόμενου μοναστηριού του Αποστόλου Αντρέα.
Τέλος πρέπει να αναφερθεί ότι ο Κύπριος Πρόεδρος έχει αποχωρήσει από το δικηγορικό του γραφείο το οποίο διαχειρίζονται οι κόρες του.http://olympia.gr/2014/04/27/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B4/#more-384945