ΑΝΕΚΔΟΤΟ To ξενοδοχείο...

Πάει ένας βλάχος στην κοντινή πόλη για δουλειές και πάει να μείνει σε ένα ξενοδοχείο.
Πάει στη ρεσεψιόν και ζητάει ένα δωμάτιο. Ο ρεσεψιονίστ του δίνει το κλειδί για το "524".
Ανεβαίνει ο βλάχος, τακτοποιείται. Αργότερα, μόλις χτυπάει 00:00 ακριβώς, εμφανίζονται δυο καλλονές και αρχίζουν να τρίβονται στον βλάχο. Αυτός χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση ενέδωσε και τις πέρασε ένα χέρι και τις δυο.
Το πρωί κατεβαίνει στη ρεσεψιόν και ζητάει να του πει πόσα έχει να πληρώσει.
Τότε λέει ο ρεσεψιονίστ "Μα τι λέτε κύριε; Να μας πληρώσετε εσείς; Κάνετε λάθος!" και δίνει στον βλάχο ένα 100ευρο!
Πάει χαρούμενος ο βλάχος πίσω στο χωριό και λέει σε όλους τι του συνέβη στο ξενοδοχείο της πόλης. Κανείς όμως δεν τον πίστεψε... Αποφάσισαν λοιπόν να στείλουν τον Δήμαρχο του χωριού που ήταν άτομο μεγαλύτερης εμπιστοσύνης του βλάχου.
Φτάνει ο Δήμαρχος στο ξενοδοχείο, ζητάει δωμάτιο και του δίνουν το "524". Κάθεται και περιμένει αυτός, ώσπου στις 12 τα μεσάνυχτα εμφανίζονται πάλι δυο καλλονές. Ο Δήμαρχος δεν άντεξε, άντρας ήταν, είχε ορμές και τις πέρασε και αυτός ένα χέρι και τις δυο.
Την επόμενη μέρα πάει στη ρεσεψιόν και αντί να πληρώσει, σκάνε ένα 100ευρο και σ' αυτόν!
Πάει και ο Δήμαρχος να πει τα νέα στο χωριό, αλλά ούτε αυτόν τον πίστεψαν. Έτσι είπαν να στείλουν και τον παπά του χωριού που ήταν ο πιο έμπιστος όλων.
Φτάνει και ο παπάς στο ξενοδοχείο, ζητάει ένα δωμάτιο και του δίνουν το "524". Πάει, ξεκουράζεται και μόλις χτυπάει 12 τα μεσάνυχτα, να σου πάλι οι δυό γκομενάρες! Τι να κάνει ο παπάς, άνθρωπος με πάθη ήταν κι αυτός, ζήτησε συγχώρεση απ' το Θεο και τις πέρασε από μια φορά και τις δυο.
Ξημερώνει και πάει στη ρεσεψιόν και ρωτάει: "Πόσα σας οφείλω;"
Απαντάει ο ρεσεψιονίστ: "Μα τι λέτε κύριε; Να μας πληρώσετε εσείς; Κάνετε λάθος!" και του πετάει ένα 500ευρο!!!
Τότε λέει ο παπάς: "Τις προάλλες ήρθαν δυο συγχωριανοί μου και τους δώσατε μόνο 100 ευρώ τον καθένα. Εμένα γιατί μου δίνετε 500 ευρώ;"
Και τότε απαντάει ο ρεσεψιονίστ:
Ε μα, κύριε, πρώτη φορά γυρνάμε τσόντα με παπά! http://anekdotakiastv.blogspot.gr