Τα ΜΜΕ καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες να διασώσουν την κυβέρνηση.

Από προχθές το απόγευμα, τα παπαγαλάκια στα καθεστωτικά
ΜΜΕ, προσπαθούν με εντελώς γελοία επιχειρήματα και κωμικές κινήσεις, να βοηθήσουν την κυβέρνηση και να θολώσουν την εικόνα που δημιουργήθηκε στον εμβρόντητο ελληνικό λαό, στο άκουσμα όσων λέει ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού στο βίντεο που παρουσίασε η ΧΑ.
Μόνο τώρα, μέσα από αυτή την απροκάλυπτη και αστεία προσπάθεια των ΜΜΕ, αντιλαμβάνεται ο λαός το πόσο ακριβώς τον κοιμίζουν τα ΜΜΕ σε άλλες περιπτώσεις που δεν τις καταλαβαίνει.
Ίσως δεν έγινε όμως κατανοητό από την κυβέρνηση (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), ποια ακριβώς εικόνα πέρασε το πολιτικό σύστημα στο λαό. Να θυμίσουμε μόνο ότι στην περίπτωση του αμερικανικού watergate, αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση των τηλεφώνων στελεχών του δημοκρατικού κόμματος. Αυτό ανάγκασε σε παραίτηση τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Νίξον. Σε μας εδώ, πέρασε πολύ χειρότερη εικόνα. Πέρασε η εικόνα ενός κυβερνητικού κόμματος που συνεργάζεται με τη Δικαιοσύνη για να μπει στη φυλακή το αντίπαλο κόμμα που του κόβει ψήφους.
Αυτή δυστυχώς η εικόνα πέρασε, όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία αλλά και στο εξωτερικό και είναι ό,τι χειρότερο έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η χώρα, έπειτα από τόσα χρόνια εξαθλίωσης του λαού. Το πόσο κακό κάνει στη χώρα αυτή η εικόνα δεν έχει κάποιος, παρά να παρατηρήσει το youtube, για να διαπιστώσει το πόσο διάσημο έγινε το σχετικό βίντεο. Μόνο η παραίτηση της κυβέρνησης θα διορθώσει κάπως την  τρωθείσα εικόνα.
Πέτρος  Χασάπης