Πικάντικα τσιπς γλυκοπατάτας

Υλικά

  • 2 γλυκοπατάτες
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Χυμό από ένα λάιμ
  • 1 1/2 κ. γλ. τριμμένο κύμινο
  • 1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  2. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, το χυμό από λάιμ, το τσίλι, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ.
  3. Καθαρίστε τις γλυκοπατάτες και κόψτε τες σε λεπτά τσιπς.
  4. Προσθέστε τις γλυκοπατάτες στο μείγμα με το ελαιόλαδο και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν από αυτό καλά.
  5. Τοποθετείστε τις γλυκοπατάτες σε μια λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήστε αλλάζοντας πλευρά κάθε πέντε λεπτά, περίπου για 15-20 λεπτά.                   www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων