Βελούδινη πανακότα με μαρμελάδα φράουλα

Υλικά για 8 άτομα

  • 500 ml φρέσκια κρέμα
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 200 γρ. γιαούρτι κανονικό
  • 2 φακελάκια βανίλια
  • 2 φακελάκια ζελατίνη
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 2 φλιτζάνια ζεστό νερό
  • 1 κουτί μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το ζεστό νερό, τοποθετείτε μέσα την ζελατίνη για να διαλυθεί και αφήνετε για λίγο στην άκρη να κρυώσει. Εν συνεχεία χτυπάτε στο μίξερ την φρέσκια κρέμα μέχρι να πάρει την όψη της σαντιγί.
  2. Ανακατεύετε τα γιαούρτια, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τη ζελατίνη, προσθέτετε τη σαντιγί και ανακατεύετε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα πυρέξ ή ατομικές φόρμες και το αφήνετε στο ψυγείο για αρκετές ώρες, μέχρι να σφίξει καλά. Ρίχνετε από πάνω την μαρμελάδα φράουλα και σερβίρετε.   www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Αόρατα σκάνδαλα...

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων