Βελούδινη πανακότα με μαρμελάδα φράουλα

Υλικά για 8 άτομα

  • 500 ml φρέσκια κρέμα
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 200 γρ. γιαούρτι κανονικό
  • 2 φακελάκια βανίλια
  • 2 φακελάκια ζελατίνη
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 2 φλιτζάνια ζεστό νερό
  • 1 κουτί μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το ζεστό νερό, τοποθετείτε μέσα την ζελατίνη για να διαλυθεί και αφήνετε για λίγο στην άκρη να κρυώσει. Εν συνεχεία χτυπάτε στο μίξερ την φρέσκια κρέμα μέχρι να πάρει την όψη της σαντιγί.
  2. Ανακατεύετε τα γιαούρτια, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τη ζελατίνη, προσθέτετε τη σαντιγί και ανακατεύετε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα πυρέξ ή ατομικές φόρμες και το αφήνετε στο ψυγείο για αρκετές ώρες, μέχρι να σφίξει καλά. Ρίχνετε από πάνω την μαρμελάδα φράουλα και σερβίρετε.   www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων