Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα - Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σας...

Στις 18 Νοεμβρίου 2021 ο Ερμής από τις 20° 27’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στις 20° 27’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή θα διεγείρει μέσα μας την φαντασία και την δημιουργικότητα ενώ θα μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους στα προβλήματα των γύρω μας. Η αυξημένη ενσυναίσθηση σε συνδυασμό με την ανάγκη να εμβαθύνουμε στην ουσία των πραγμάτων και στην ψυχή των άλλων θα μας βοηθήσει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα και να βγάλουμε σωστότερα συμπεράσματα.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχετε ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν τράπεζες και δημόσιο. Επιπλέον, θα ανακτήσετε την ψυχική σας ηρεμία καθώς θα αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να επικεντρωθείτε στα θετικά πράγματα που έχετε στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυξημένη σας ενσυναίσθηση σε συνδυασμό με την ανάγκη σας να πλησιάσετε ακόμα περισσότερο το ταίρι σας, θα σας φέρει πιο κοντά του συναισθηματικά και ψυχικά. Επιπλέον, οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους φίλους σας θα βελτιωθούν λόγω της αυξημένης επικοινωνιακής σας ικανότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί αισθητά με την όψη αυτή καθώς όλα θα μοιάζουν να κυλάνε πιο στρωτά για εσάς. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι εσείς θα τροποποιήσετε θετικά την σκέψη και ως εκ τούτου την διάθεσή σας. Εξίσου θετικά θα κυλήσουν οι μέρες και στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γενικότερη διάθεσή σας να δείτε την δημιουργική πλευρά της ζωής και να αφεθείτε σε απολαύσεις που θα βελτιώσουν την ψυχοσύνθεσή σας θα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς και ακαταμάχητους στο αντίθετο φύλο. Όσοι έχετε ταίρι θα περάσετε όμορφες στιγμές ενώ οι υπόλοιποι θα έχετε επιτυχίες.  

ΛΕΩΝ

Η ηρεμία θα επιστρέψει στην οικογενειακή σας εστία και οι σχέσεις με τους οικείους σας θα γίνουν περισσότερο γλυκές και γαλήνιες. Επαγγελματικά, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά σε κάποιους στόχους που έχετε βάλει, ενώ θα βοηθηθείτε αρκετά από κάποια κοινωνική επαφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επικοινωνιακά σας ταλέντα θα βοηθήσει η όψη αυτή να ξεδιπλώσετε, κάτι που θα σας χαρίσει επιτυχίες, φτάνει φυσικά και εσείς να αποφασίσετε να βγείτε από το καβούκι σας και να κοινωνικοποιηθείτε λίγο παραπάνω. Οι προσωπικές σας σχέσεις μπορούν να γίνουν αιτία για πολλά χαμόγελα.

ΖΥΓΟΣ

Η αυξημένη αυτοεκτίμησή σας θα σας κάνει να μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από ό,τι σας αξίζει κάτι που θα φέρει στην πραγματικότητά σας την συναισθηματική σταθερότητα που τόσο χρειάζεστε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε κάποια ευκαιρία να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει λίγο παραπάνω συνειδητοποιημένους και ευαίσθητους στα προβλήματα των γύρω σας. Επιπλέον, η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει στο να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε πολλούς τομείς της ζωής σας, κάτι που θα σας ανοίξει το δρόμο για θετικές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα καταφέρετε να βάλετε σε μια τάξη το μυαλό σας και να βρείτε την λύση σε ζητήματα που σας ταλάνιζαν το τελευταίο διάστημα. Μόνο ξεπερνώντας κάποιες φοβίες και ανασφάλειες θα μπορέσετε να πάτε παρακάτω. Επαγγελματικά θα πρέπει να προσέξετε κάποια παρασκηνιακή δραστηριότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλή επικοινωνία που θα έχετε με φίλους και άτομα από το κοινωνικό σας κύκλο, καθώς και ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε, θα φτιάξουν την διάθεσή σας. Διόλου απίθανο να κάνετε και κάποιο ταξιδάκι ενώ θετικά νέα θα έχετε και για κάποιο θέμα σχετικό με αδέλφια ή γενικά τους συγγενείς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν βελτιώσετε τον τρόπο έκφρασής σας και χρησιμοποιήσετε την δημιουργική σας φαντασία, και φυσικά πιστέψετε στον εαυτό σας, θα καταφέρετε να κάνετε κάποιο όνειρό σας πραγματικότητα. Η καλή σας εικόνα και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα μπορούν να εκτιμηθούν, φτάνει να αποδείξετε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το γενικότερο τοπίο και να θέσετε ή να ανανεώσετε τους στόχους σας. Η γενικότερη συναισθηματική σας διάθεση θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας ή, αν είστε αδέσμευτοι, θα φέρει στην πραγματικότητά σας ένα άτομο ιδιαίτερο και εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Πηγή: Myastro.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων