Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα απέρριπτε ένα σύντροφο αν δεν αγαπούσε το ζωάκι του

Αν έχετε κατοικίδιο, τότε μάλλον θα ταυτίζεστε με την συγκεκριμένη έρευνα, η οποία έγινε σε δείγμα 2000 single ατόμων στις ΗΠΑ και τα αποτελέσματα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Δυο στους τρεις Αμερικανούς λοιπόν, θα τερμάτιζαν την σχέση τους αν το κατοικίδιό τους δεν ενέκρινε τον σύντροφό τους. Το 67% των ερωτηθέντων απάντησε πως αν ο νέος σύντροφός τους δεν έδειχνε θετικός απέναντι στον σκύλο ή στην γάτα του δεν θα προχωρούσαν σε σχέση μαζί του. Το δε 68% είπε πως το κατοικίδιό τους έχει τον τελευταίο λόγο για το με ποιον θα βγουν.

Το επίσης συντριπτικό 71% απάντησε ότι εμπιστεύεται περισσότερο την κρίση τους συγκριτικά με την δική τους, ενώ , το 68% εμπιστεύεται το κατοικίδιό του περισσότερο από τους φίλους του και ένα 67% περισσότερο από την οικογένειά του.         

Σε έρευνα που έκανε η OnePoll για το Zesty Paws, το 69% των Αμερικανών έχουν βγει με κάποιον που δεν συμπαθούσε το κατοικίδιό τους και η σχέση αυτή στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προχώρησε από πλευρά τους επειδή εμπιστεύθηκαν την κρίση του ζώου τους, ενώ  το 69% όσων το κατοικίδιο απέρριψε τους συντρόφους τους, είπαν πως ευτυχώς συμπάθησε τον επόμενο σύντροφο.

Ποιες όμως ήταν οι συμπεριφορές του κατοικιδίου που έδειξαν στον ιδιοκτήτη του ότι δεν συμπαθεί το σύντροφό τους; Τα πιο εμφανή σημάδια πως σε ένα κατοικίδιο δεν αρέσει κάποιος πιθανός σύντροφος περιλαμβάνουν το να μην τον πλησιάζει (47%), να τον γρατζουνάει ή να τον δαγκώνει (41%) και το γάβγισμα ή συριγμός (40%). Οι συμμετέχοντες έδωσαν διάφορες απαντήσεις αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους το κατοικίδιό τους δεν συμπάθησε τον νυν ή κάποιον πρώην σύντροφο, μεταξύ άλλων μυρωδιά, ύψος ή έλλειψη προσοχής.  Για να τους συμπαθήσει το κατοικίδιο, οι συμμετέχοντες είπαν ότι ο σύντροφος χρειάζεται να είναι φιλικός (44%), να χαϊδεύει τα ζώα πίσω από τα αυτιά (40%) και να τους δίνει λιχουδιές (38%).

Ο CEO του Zesty Paws, Steve Bowl, είπε ότι : «Τα κατοικίδια παίζουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις και μπορούν να καθοδηγήσουν τους κηδεμόνες τους στην σωστή απόφαση όσο αναζητούν το ταίρι τους. Όπως κάνει ο καλύτερος φίλος, χρησιμοποιούν το ένστικτό τους για να τσεκάρουν το πιθανό ραντεβού των γονιών τους και να βεβαιωθούν ότι εγκρίνουν».                   www.govastileto.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές ενέργειας στην Ευρώπη...

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων