Υλικά
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/2 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/8 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
- 1 συσκευασία μανιτάρια Πορτομπέλο ψιλοκομμένα
- 1/4 φλ. τσαγιού κρασί
- 1/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 4 φλ. τσαγιού φύλλα ρόκας
- 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1Σε μία κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.Βήμα 2Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά.Βήμα 3Ρίξτε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και μαγειρέψτε μέχρι τα μανιτάρια να χάσουν όλα τα υγρά τους.Βήμα 4Προσθέστε το κρασί και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε μέχρι να μειωθεί το υγρό στη μισή ποσότητα.Βήμα 5Ρίξτε και τη ρόκα και μαγειρέψτε τη μέχρι να μαραθεί, για περίπου ένα λεπτό.Βήμα 6Ραντίστε με το μαύρο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.