Σαλάτα με μανιτάρια

Υλικά

  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/8 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
  • 1 συσκευασία μανιτάρια Πορτομπέλο ψιλοκομμένα
  • 1/4 φλ. τσαγιού κρασί
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 4 φλ. τσαγιού φύλλα ρόκας
  • 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι      

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Σε μία κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
    Βήμα 2
    Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά.
    Βήμα 3
    Ρίξτε στην κατσαρόλα τα μανιτάρια και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και μαγειρέψτε μέχρι τα μανιτάρια να χάσουν όλα τα υγρά τους.
    Βήμα 4
    Προσθέστε το κρασί και το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράστε μέχρι να μειωθεί το υγρό στη μισή ποσότητα.
    Βήμα 5
    Ρίξτε και τη ρόκα και μαγειρέψτε τη μέχρι να μαραθεί, για περίπου ένα λεπτό.
    Βήμα 6
    Ραντίστε με το μαύρο πιπέρι και σερβίρετε αμέσως.      

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων