Σκωτσέζικα μπισκότα βουτύρου

Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού βούτυρο μαλακό
  • 1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
    Βήμα 2
    Λιώστε το βούτυρο με την καστασνή ζάχαρη σε μεσαία θερμοκρασία για 5-7 λεπτά.
    Βήμα 3
    Προσθέστε 3 και 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
    Βήμα 4
    Μεταφέρετε τη ζύμη σε μια καθαρή επιφάνεια και ζυμώστε για 5 λεπτά, προσθέτοντας σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι.
    Βήμα 5
    Ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος περίπου 2,5- 5 εκατοστά.
    Βήμα 6
    Κόψτε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια, τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα σε σχετική απόσταση το ένα με το άλλο και κάντε τρύπες με ένα πιρούνι.
    Βήμα 7
    Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά.        www.newsbeast.gr