Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού βούτυρο μαλακό
- 1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Βήμα 2Λιώστε το βούτυρο με την καστασνή ζάχαρη σε μεσαία θερμοκρασία για 5-7 λεπτά.Βήμα 3Προσθέστε 3 και 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι και ανακατέψτε καλά.Βήμα 4Μεταφέρετε τη ζύμη σε μια καθαρή επιφάνεια και ζυμώστε για 5 λεπτά, προσθέτοντας σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι.Βήμα 5Ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος περίπου 2,5- 5 εκατοστά.Βήμα 6Κόψτε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια, τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα σε σχετική απόσταση το ένα με το άλλο και κάντε τρύπες με ένα πιρούνι.Βήμα 7Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά. www.newsbeast.gr